Haberler

Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı

Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Evrensel Kültür Sayı: 244 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Statükocu bir kafanın anlayamadığı Orhan Akkaya ile söyleşi-Ayşen Güven-Devlet dersinde ölmek-Şükrü Erbaş-Suçlu değillerdi-Nuray Sancar-İki dilde-Suna Aras-Şehir Tiyatrolarında neler oluypr-Sevda Aydın-Cephe gerisinden notlar-Engin Özmen-Özgür an'larla özgürlüğe!-Müge Tuzcuoğlu-Bir anı yazısı-Ahmet Say-Dersim'in lalları-Bilsen Başaran-Yaman Çelişki-Gülsüm Cengiz-Family sergisini gezerken-Sennur Sezer-Eylülden sonra evimiz-Faris Kuseyri-Yazarın zamanı, hayatın zamanı-Tahir Şilkan-Yaban-Ömer Faruk-Ev içeri-Saniye Kısakürek-1960'larda modanın özgün yüzü-Zeynep Hakgüder-Şiir heykel buluşması-Ezgi Bakçay Çolak-Işık ve gölgenin büyüsü-Koray Karaermiş-Bauhaus'un on üç yıl-Yonca Saka-Sevgiliye masallar -2-Melek Özlem Sezer-Dönemin karikatürlerinde Dersim-Özgün E. Bulut-Teşekkür olarak intihar-Eylem Şevik-Ceviz ağacının altında-Seyit Soydan-Duvar öyküleri 12-Erdin Doğruyol-Başarılı ve gerçekçi bir roman-Remzi İnanç-Boşuna mı okuduk?-Onur Bakır-Evcilikti evlilik oldu Bingöl Elmas ile söyleşi-Sevda Aydın-Emeğin tevekkülü üzerine bir tartışma-Arif Koşar-Araştırma konusu olarak kadın... İnci Parlaktuna ile söyleşi-Duygu Boynuince-Uçurtmalar-Nazmi Bayır-Gökyüzüne düşen çorap gazetelerini yakalamak!-Melek Özlem Sezer-Bir bildikleri var-Günnaz Kuruçay-Tenin yitik rengi-Hakan Keysan-Aşağı Kale Sokağı-Songül Ünsel-Ankara çıkmazı-Gülsüm Koçak-Dosya: Ermeni 'sorunu'nu aşmak-Maya Arakon, Mehmet Bekaroğlu, Pınar Öğünç, Ümit Kıvanç, Nevzat Onaran, Fatih Polat-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Evrensel Kültür Dergisi

ISBN: 2880000087366

Boyut: 22.0x30.0

Sayfa Sayısı: 96

Basım Yılı: Nisan 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Melek Özlem Sezer Nuray Sancar Şükrü Erbaş Aydın Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title