Haberler

Candan Erçetin, KerkiSolfej Konserinde Unutulmaz Performans Sergiledi

Güncelleme:

KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştirdiği konserin açılışını uzun yıllar sonra 'Umrumda Değil' şarkısıyla yapan Candan Erçetin, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi. Erçetin, Özkan Uğur'u 'Güllerin İçinden' şarkısıyla alkışlarla selamladı. Sanatçı Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Mülkiye Marşı ve İzmir Marşı'nı seyirciyle söyledi. Konserinin sonlarına doğru tempoyu artıran Erçetin, eğlence dolu bir final gerçekleştirdi. Dinleyicisinin yoğun isteği üzerine alkışlarla yeniden sahneye çıkarak Melek ve Evreşe şarkılarıyla bis yaptı.

KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştirdiği konserin açılışını uzun yıllar sonra 'Umrumda Değil' şarkısıyla yapan Candan Erçetin, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

Erçetin, Özkan Uğur'u 'Güllerin İçinden' şarkısıyla alkışlarla selamladı.

Sanatçı Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Mülkiye Marşı ve İzmir Marşı'nı seyirciyle söyledi

Konserinin sonlarına doğru tempoyu artıran Erçetin,eğlence dolu bir final gerçekleştirdi. Dinleyicisinin yoğun isteği üzerine alkışlarla yeniden sahneye çıkarak Melek ve Evreşe şarkılarıyla bis yaptı.

Kaynak: Magazinkolik / Kültür Sanat

Candan Erçetin Özkan Uğur Mülkiye Evreşe İzmir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title