Haberler

Bursalı Muhtarlar Türk Sanat Müziği Konseriyle Sahne Aldı

Güncelleme:

Bursalı muhtarlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın eşliğinde Türk Sanat Müziği konseri vererek Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Bursalı muhtarlar, bu kez muhtarlık odalarında değil, sahnede solist olarak vatandaşların karşısına çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın eşliğinde sahne alan Muhtarlar Korosu, Türk Sanat Müziği konseriyle Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Bursa Muhtarlar Korosu'nun, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında planlanan ancak İsrail'in Filistin'de uyguladığı soykırım nedeniyle ertelenen Türk Sanat Müziği Konseri, Tayyare Kültür Merkezi'nde yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahne alan muhtarları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve çok sayıda müziksever dinledi. Serkan Kiviz'in şefliğinde Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendiren muhtarlar, usta sanatçıları aratmadı. Muhtarlar, performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış aldı.

Konserde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, muhtarlığın çok zor bir görev olduğunu ve özellikle pandemi sürecinde tüm muhtarların büyük bir özveriyle çalıştığını hatırlattı. Başkan Aktaş, "Bizim muhtarlarımız durmuyorlar, bu tür sanatsal faaliyetlere de vakit ayırıyorlar. Ben kendilerini o yüzden kutluyorum. Her yıl 19 Ekim onların günüdür. Her biri sahada muhtar olarak hizmet ederken bir taraftan da hünerlerini sergiliyorlar. Tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Bursa Muhtarlar Derneği Başkanvekili Erol Yılmazer de 2018 yılından bu yana Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası ile birlikte çalıştıklarını belirterek, müzikseverlere keyifli bir akşam diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Sanat Etkinlik Müzik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title