Haberler

Ankirock Fest İçin Geri Sayım Başladı

Güncelleme:

Anki Rock Fest rock müziğin önemli yıldızlarını 21-22-23 Eylül 2012'de 5. kez Ankaralılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Çansera Kent Bahçesi festival alanında,21-22-22 Eylül tarihlerinde Nilüfer, Haluk Levent, Bedük, Manga, Gökçe, Marsis, Ogün Sanlısoy, TNK, Donata ve Türk vatandaşlığına müracaat etmeye karar veren İsrail'in en büyük rock grubu Orphaned Land'in sahne alacağı Anki Rock Fest Çansera festival alanında Tuborg Gold sponsorluğunda müzikseverlerle buluşacak.

80 bin mertrekarelik bahçeye 80 metreden düşüş

Anki Rock Fest bu yıl farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Kentin merkezinde 80 bin m²'lik alanı ile önemli bir yeşil alana dönüşen Çansera Kent Bahçesi, festival boyunca kurulacak olan bungee jumping alanı ile adrenalin tutkunlarına 80 metreden atlamanın keyfini yaşatacak.

Festival alanı 'Bungee Jumping'in dışında da sürpriz eğlence alternatifleri ve ünlü sanatçıların workshoplarına da sahne olacak. Etkinlik boyunca helikopterden yapılan çekimler de festivale renk katacak.

Orphaned Land ve Manga'dan düet

Anki Rock Festivali kapsamında hem Manga hem Orphaned Land üyeleri sahne almaya hazırlanırken büyük bir sürprize imza attılar ve birlikte sahneye çıkma kararı aldılar. Sürpriz karar hakkında detay vermeyen grup üyeleri izleyicileri festivale davet ediyorlar.

Katıldıkları 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda "We Could Be TheSame" (Aynı Olabiliriz) şarkısı ile tüm dünyaya birlik ve dostluk mesajları veren Manga üyeleri Orphaned Land ile düet yaparak bir kez daha birlik mesajı vermenin mutluluğunu Başkentli müzikseverlerle paylaşacaklar.

Çöl Kaplanına saygı ile…

Festival ekibi, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren 'Çöl Kaplanı' Kemal Merkit'i de unutmadı. Motosiklet sporunu Türkiye'ye sevdiren ve yurtdışı başarıları ile yüzümüzü güldüren 'Çöl Kaplanı' lakaplı Kemal Merkit adına bir anma partisi düzenleyen Anki Rock Fest ekibi etkinliğe tüm motosiklet ve müzikseverleri davet ediyor. 16 Eylül de saat 20.00 da Sakarya caddesinde düzenlenen anma partisinde Dj Hicri Bozdağ ve süpriz sanatçılar katılımcılara keyifli saatler yaşatacaklar. Çöl kaplanı Kemal Merkit anısına bu yıl motosikleti ile gelenlere Anki Rock Fest ücretsiz olacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haluk Levent Kemal Merkit Bedük Eylül Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title