Haberler

10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Sorma Söylemem" adlı oyundan genel görüntü- Merve Sevi'nin konuşması- Ercüment Doğan'ın konuşması- İrfan Kangı'nın konuşması - Festival kapsamında "Sorma söylemem" adlı oyun sahnelendi Bilecik Belediyesi'nin bu yıl 10'uncusunu gerçekleştirdiği "Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"nde "Sorma söylemem" adlı oyun sahnelendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Sorma Söylemem" adlı oyundan genel görüntü- Merve Sevi'nin konuşması- Ercüment Doğan'ın konuşması- İrfan Kangı'nın konuşması - Festival kapsamında "Sorma söylemem" adlı oyun sahnelendi Bilecik Belediyesi'nin bu yıl 10'uncusunu gerçekleştirdiği "Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali"nde "Sorma söylemem" adlı oyun sahnelendi.Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki oyunu, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ile sanatseverler izledi.Fatih Yıldız'ın yazdığı, yönetmenliğini Tülay Doğan'ın yaptığı, güncel hayatta kadın ve erkek arasında yaşanan olayların anlatıldığı 2 perdelik komedi oyunda, Deniz Özerman, Merve Selvi, İrfan kangı ve Ercüment Doğan rol aldı.Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyun sonunda oyunda rol alan oyunculara plaketlerini vererek, "Oyuncularımızın oyunlarında ifade ettikleri gibi sevgi her şeyin başı. Cenab-ı hak içimizdeki sevgi duygusundan bizleri yoksun bırakmasın. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi, aramızdaki sevgiyi ve hoşgörüyü daim kılsın" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Şeyh Edebali Selim Yağcı Merve Sevi Bilecik Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title