Haberler

    Küçükçekmece Belediye Espor Merkezi başvuruları almaya başladı!

    Güncelleme:

    Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla Nisan ayında açılan Küçükçekmece Belediye Espor Merkezi'nde yer almak isteyen oyun tutkunları için başvurular açıldı. Küçükçekmece Belediyesinin oyunseverlere çeşitli fırsat ve imkanlar sunacağı Espor Merkezi kapsamında profesyonel espor oyuncularının yetiştirilmesi hedeflenmekte.

    Küçükçekmece Belediyesi Espor Merkezi'de profesyonel espor oyuncuları yetiştirilecek ve uluslararası turnuvalar ile genç oyuncuların profesyonel esporculuğa adım atabileceği fırsatlar sunulacak.

    KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE ESPOR MERKEZİ PROFESYONEL OYUNCU YETİŞTİRECEK

    Bu espor merkezinde profesyonel espor oyuncuları genç oyunculara koçluk yapacak. Oyuncular MOBA ve FPS kategorilerinde profesyonel oyunculardan destek alabilecekler. Eğer siz de bu espor merkezinde fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız gideceğiniz formu doldurarak başvurabilirsiniz.

    MERKEZ, NİSAN AYINDA EKREM İMAMOĞLU'NUN KATILIMIYLA AÇILDI

    Küçükçekmeceli gençlerin Espor'a profesyonel olarak adım atmasını hedefleyen Küçükçekmece Belediyesi, Espor Merkezi'ni hayata geçirdi.

    Küçükçekmeceli gençler Espor tesisinde alacakları eğitimle, turnuvalara katılarak, Küçükçekmece'yi ulusal ve uluslararası arenada temsil edecek. Eğitim sürecinde pedagog, aile semineri, diyetisyen ve beden eğitimi hizmeti alacak olan gençler yeteneklerini dijital dünyada da tanıtma imkan sağlayacak.

    Açılışa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katıldı.

    Başvurmak için gerekli kriterler:

    15-22 yaş arasındaki kişiler MOBA ya da FPS alanında oyuncu olarak eğitim alabilirler.

    22-29 yaş arasındaki kişiler Analist, Koç veya Menajer olarak eğitim alabilirler.

    Her kurs 1 ay sürmektedir.

    Her kurs sınıf başına 20 kişilik öğrenci kontenjanı ile sınırlıdır.

    Her öğrencini aylık belirlenen eğitim süresine göre %10 devamsızlık hakkı ve %10 mazeret hakkı vardır.

    Toplamda %80 saatlik bir eğitimi tamamlamış olmaları gerekiyor, başarılı sayılabilmeleri için.

    Seçilmiş kişi eğer daha önceden 2 defa %80 saatlik eğitimin altında kaldıysa ve başarısız olduysa 1 kurs boyunca başvuru yapamaz ve o ay içerisinde başvurusu değerlendirilmez.

    Daha önceden eğitimini tamamlamış kişiler tekrardan öğrenci adı altında başvuru yapamaz ancak Küçükçekmece Belediyesi Espor Merkezini koçlarla iletişim kurarak istedikleri zaman kullanabilir.

    Eğitimlere katılabilmeniz ve Küçükçekmece Belediyesi Espor Merkezinden yararlanabilmeniz için, Küçükçekmece içerisinde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir.

    Öğrenciler kriterlere uyduğu takdirde, başvuru sırasına göre seçilmektedir.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Küçükçekmece Belediyesi Küçükçekmece Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title