Haberler

Küçük çocuğun saçları metro istasyonundaki yürüyen merdivenlere sıkıştı

Güncelleme:

Kartal'da bulunan bir metro istasyonunda yürüyen merdivenlerde duran çocuğun saçları merdivenin basamaklarına sıkıştı.

Kartal'da Adnan Kahveci metro istasyonunda yürüyen merdivenlerde duran çocuğun saçları merdivenin basamaklarına sıkıştı. Yaralanan çocuk kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kartal'da Adnan Kahveci Metro İstasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, istasyonda bulunan Berfin D. isimli 7 yaşındaki çocuğun saçları, yürüyen merdivenlerin basamakları arasına sıkıştı.

SAÇLARINDAN VE OMZUNDAN YARALANDI

Saçlarından ve omzundan yaralanan küçük kızı kurtarmak için itfaiye seferber oldu. Yaralı halde kurtarılan kız çocuğu daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Küçük çocuğun saçları metro istasyonunda yürüyen merdivenlere sıkıştı

Küçük çocuğun saçları metro istasyonunda yürüyen merdivenlere sıkıştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adnan Kahveci Kartal Haberler

500

Yorumlar (23)

Büşra:

İnsanın çocuklarına helal yedirmesi çok önemli bir şeydir.

3
43
yanıtYanıtla
ref:

Allah benim bildiğim gibi seni yapsın diyeceğim ama bedduada ettiğim kişi belasını bulluyor diye etmiyorum kimin ne yedirdiğini sen nereden biliyorsun sen önce neler neler yedin ona bak

yanıt4
yanıt0
:

helal yedirmek güzel bir şey de şimdi bu olayı nereye bağladın aileyi tanıyormusun helal yedirip içirmediğini biliyormusun bence suizan yapıyorsun ayıp yahu ayıp bir çocuk kaza geçirmiş geçmiş olsun de nasıl bir mantıksız yorum yazmışsın

yanıt17
yanıt0
EL CEVAP:

ANASI BABASI OLDUĞUNU NERDEN ÇIKARDIN

yanıt2
yanıt0
YOZGAT EMLAK BORSASI HÜSEYİN BEY:

Ne alaka büşra bey

yanıt0
yanıt0
Genç egitimci:

Şaka gibisiniz nasıl bir yorumdur bu yedi yaşında sizin kızınız torununuz evladınız gibi küçük bir çocuk sadece geçmiş olsun demeniz kafi zihniyetiniz beni sok et etti onu bilmem ama insanın kendini ağzından çıkanı bilmesi çok önemli bir seydir saygılarımla

yanıt5
yanıt0
endi:

ne alaka hayır ve şer allahtandır

yanıt0
yanıt0
Erol:

Bunlar Suriyeli, merdivenleri kendilerine oyuncak yapiyolar. Akşama kadar metronun merfdivenlerinde dileniyorlar. Hiç de acimadim..

1
29
yanıtYanıtla
samet:

peki olaya surdan bak ulken savasda sen olmussun ama cocukların hayatta akrabaların sayesınde cocugun baska bi ulkeye multecı olarak gelmıs ne yazıkkı akrabaların onursuz ve karektersız mıs cocugunu dılendırıyolar cocuk bu dılenmeyı oyun oynamak zannedıyor 1 tl ye mutlu oluyor bunları dusununce pekı senın bu dedıgın nasıl bır kafayla yazılmıştır

yanıt3
yanıt0
Alakasiyok:

Din dil ırk farketmez kardeşim çocuk bu çocuk daha 7 yaşında yazıktır yaptığın yoruma geçmiş olsun Allah şifa versin demek çokmu zor.

yanıt4
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title