Haberler

Kto'da Meslek Komiteleri Seçimleri 7 Nisan'da

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, 7 Nisan’da yapılacak Meslek Komiteliri seçimlerine yüksek katılım beklediklerini belirterek, tüm oda üyelerini cumartesi günü KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, 7 Nisan'da yapılacak Meslek Komiteliri seçimlerine yüksek katılım beklediklerini belirterek, tüm oda üyelerini cumartesi günü KTO Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılacak seçimlerde oy kullanmaya davet etti.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklamada, "7 Nisan 2018 Cumartesi günü odamız Meslek Komiteleri ve meclis üyelerinin belirleneceği seçimlerimizle yeni bir dönemin başlangıcını yapacağız. Öncelikle 2013-2018 döneminde Konya Ticaret Odası Meclisinde, Meslek Komitelerinde, Başkanlık Divanımızda, Komisyonlarımızda ve TOBB Delegeliğinde yer alan her bir arkadaşıma şehri için, ülkesi için yaptığı çalışmalardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, odamızın 135 yıllık tarihinde odamızın her kademesinde görev yapan herkese, maddi ve manevi katkılarıyla odamızın gücüne güç katan tüm üyelerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. 2013 yılı Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin ardından hem üyelerimize hizmet etmek noktasında hem de şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlama noktasında projeler üretip bunları hayata geçirdik. Bununla birlikte 2013 Mayıs ayından beri devletimizin birliğine, beraberliğine, bekasına kasteden planların, oyunların, terör eylemlerinin, darbe girişimi ihanetinin karşısında Konya Ticaret Odası olarak dimdik durduk. Bugünün Ahileri olan tüm Konya Ticaret Odası mensupları ülkesinin ve milletinin çıkarlarını kendi şahsi çıkarları üzerinde tutarak, bir yandan işinin başında helal rızkının peşinde koşarken bir yandan da vatanı, bayrağı için yüreğini ortaya koymuşlardır. Konya Ticaret Odası olarak üyelerimizle fedakarca çalışarak, üreterek Konya'nın ülke ekonomisi içindeki ağırlığını artırmaya, Türkiye ortalaması üzerinde ihracat artışı, istihdamla Türkiye ekonomisini sırtlamaya devam edeceğiz. Bu inanç ve bu azimle Konya Ticaret Odası olarak 20 bin üyemizden aldığımız güç ile de projelerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Konya Ticaret Odası çatısı altında kurulan; Vakıf, Üniversite, Fuar Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Dış Ticaret Merkezi ve Stratejik Araştırmalar Merkezi ile bütünleşik bir yapıda Odamıza özgü oluşturduğumuz bir sistemle; kendi ekonomisine sahip, kendi teknolojisini ve fikrini üreten bir kurum olma hedefinde aldığımız büyük mesafeyi daha da ileri götürmeyi, bu yapı ile şehrimiz beşeri sermayesinin geliştirilmesine ve Konya ekonomisinin ilerlemesine büyük katkı sunmayı istiyoruz" dedi.

Oda yönetimi olarak görev yaptıkları dönem içerisinde üye ile iletişimin artırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Öztürk, "Geride bıraktığımız dönemde üyelerimizin tamamının Oda faaliyetlerimizden haberdar olması, yaptığımız tüm çalışmalara üyelerimizin en yüksek katılım sağlamasını hedef edindik. Yapılacak olan seçimlerimizi de üyelerimiz ile iletişimimize artmasına vesile olacağına inanıyoruz. Bu açıdan katılımın en üst seviyede olmasına önem vermekteyiz. Tüm üyelerimizi 7 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09.30-17.00 saatleri arasında KTO Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapacağımız seçimlere katılmaya davet ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Öztürk Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title