Haberler

Kristal Elma Yarışması'nda Son Başvuru 11 Ağustos'ta

Güncelleme:

Pazarlama iletişiminin yaratıcılık düzeyini yükseltmeyi amaçlayan, ajansların, çalışanlarının ve uygulamaya katkıda bulunanların başarılarını ödüllendiren Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması'na başvurular 11 Ağustos'ta son bulacak.

Kristal Elma 30 yıldır yaratıcılığı ödüllendirmeye devam ediyor. Pazarlama iletişiminin yaratıcılık düzeyini yükseltmeyi amaçlayan yarışmaya başvurular 11 Ağustos'ta son bulacak.

Yarışmanın bu yılki başlıca yenilikleri; kısa listeye kalan başvuruların ana değerlendirmede minimum 60 puan alması, Seçici Kurul'un bir kategoride verebileceği maksimum ödül sayısının 4 olabilmesi ve her başvurunun sadece bir ana kategoride yarışabilmesi. Bu yıl ayrıca Büyük Ödül Seçici Kurulları'nda Reklamverenler Derneği'ni temsilen birer üye de yer alacak. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Özel Ödülü, Prof. Dr. Nazan Erkmen İllüstrasyon Özel Ödülü yıla heyecan katan diğer yenilikler olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title