Haberler

Köse, "Bizim Yolumuz Barış ve Hizmet Yoludur"

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda 19 ilçe kongresinin tamamlandığını dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, İl Başkanlığı kongresinin 11 Ocak 2015 Pazar günü Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirileceğini söyledi.

6 Kasım 2014 tarihinde Demre ilçe kongresi ile başlayan AK Parti Antalya teşkilatındaki ilçe kongrelerinin 26 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen Kemer kongresi ile son bulduğunu, 19 ilçenin kongresinde üç ilçede kan değişimi yaşandığını, Gündoğmuş'ta Hasan Ali Kurnaz'ın yerine Ali Arslan, İbradı'da Adem Kocaacar'ın yerine Sedat Emin Güzel ve Muratpaşa ilçesinde de Abdullah Işıkhan'ın yerine Hasan Bozdemir delegelerin desteğini alarak başkan seçildiğini belirten Köse, kongrelerin bir demokrasi göstergesi ve yenilenme süreci olduğunu ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Kimi ilçelerde tek liste ile seçime gidilirken Alanya, Akseki ve İbradı'da iki liste yarışmış, delegelerin daha fazlasının oyunu alan arkadaşlarımız başkan seçilmiştir. Tüm ilçe kongrelerimiz sorunsuz bir şekilde tamamlanmış, kongreler sükunet ve huzur ortamı içinde gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu.

İlçe kongrelerimiz büyük bir coşku ve şölen havasında geçtiğini kaydeden Köse, "Yenilenen ve güçlenen İlçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz 2015'te yapılacak genel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarıyla çıkmaktır. Bu nedenle artık çalışmalarımızı yoğunlaştırıp genel seçimlere hep birlikte çalışacağız" dedi. 'Yeni Türkiye' hedefi doğrultusunda adımlarını güçlü ve emin bir şekilde attıklarını bildiren Köse şunları kaydetti:

"Bizim yolumuz barış ve hizmet yoludur. Bu yolda bizimle birlikte olanlarla usanmadan, vazgeçmeden yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. Bu yolun kılavuzu iyi niyet, samimiyet ve gayrettir. Eğer biz görev yaptığımız yerlerde hizmetimizle, Eserlerimizle takdir görürsek Belediyelerimiz, partimiz, memleketimiz kazanır. Bu durumda kaybeden olmaz."

Tamamlanan ilçe kongrelerinin ardından başkanlar şu isimlerden oluştu:

"Akseki'de Mehmet Özdilek, Aksu'da Durmuş Kaan Şahin, Alanya'da Mustafa Berberoğlu, Demre'de Bayram Arıcı, Döşemealtı'nda Yusuf Mayıslar, Elmalı Ali Gökçe, Finike Ömer Esen, Gazipaşa'da M.Bahattin Akşit, Gündoğmuş'ta Ali Arslan, İbradı'da Sedat Emin Güzel, Kaş'ta Mutlu Ulutaş, Kemer'de Ferruh Derin, Kepez'de Yusuf İşeri, Konyaaltı'nda Mehmet Rifat Durukan, Korkuetli'nde İlhami Yıldıran, Kumluca'da Arif Yavuzer, Manavgat'ta Hasan Öz Muratpaşa'da Hasan Bozdemir ve Serik'te Hasan Kozan." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Mustafa Köse Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title