Haberler

Koruma Altındaki Flamingoları Vuran Avcıya 8 Bin Lira Ceza Verildi

Güncelleme:

Koruma altındaki su kuşları flamingo ile bayağı kaşıkçılarını kaçak olarak avlayan şahısa toplam 8 bin 482 TL para cezası verildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğü Av Koruma ekipleri, kaçak olarak avlanan ve koruma altındaki su kuşları flamingo ile bayağı kaşıkçıları vurduğu belirlenen kişiye toplam 8 bin 482 TL para cezası kesti.

VURDUĞU HAYVANLARLA YAKALANDI

Büyük Menderes Deltası Batıköy- Arapça Mevkisi'nde kaçak avlanan 1 kişi, vurduğu iki flamingo, 1 bayağı kaşıkçı ve 1 fiyu ördeği ile yakalandı.

KORUMA ALTINDA OLAN TÜRLERDİ

Av Koruma ekiplerince yapılan kontrolde ele geçirilen avlanmış flamingo ile bayağı kaşıkçının, Orman ve Su işleri Bakanlığı'nca koruma altına alınan türlerden olduğu belirlendi.

TOPLAM 8 BİN LİRA CEZA VERİLDİ

Kaçak avlanan avcıya vurduğu su kuşları için toplam toplam 4 bin 800 lira tazminat cezası ve avlanma usul ve esaslarına aykırı davrandığı için de 3 bin 682 lira idari para cezası kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Deltası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

GARDAŞ:

AVCI DEMEYİN AVCI YAPMAZ KATİLLİĞİ BOHCACI ELİ TÜFEKLİ KATİLLER .

17
0
yanıtYanıtla
x:

adam sıgır onune sap koysan kadayıf sanacak cınsten

10
0
yanıtYanıtla
emekli hasan:

bir insan neden flamingo vurur?

10
0
yanıtYanıtla
domates:

Bunu yapan tam EŞEK!!

10
0
yanıtYanıtla
the gavur:

yahu hic filamingo eti yemediginiz belli. . lokum gibidir o et lokum. . yokki buralarda karsima ciksa aksamina barbeku partyy

0
8
yanıtYanıtla
Ekol karadere:

Ağitim, eğitim diyorum ama; sokakta gördüğü ve tanımadığı bir insanı tepini sevmedim diyerek sırtından bıçaklayan insanların olduğu bir ülkede eğitim de tek başına yeterli değil, bu tür itleri en az altı ay hapis cezasına çarptırarak içerde yatıracaksın. "İyi hal" masalını da geçeceksin.

8
0
yanıtYanıtla
ATATÜRK:

bu hayvanları vuranlar avcı değildir koruma ve üreme dönemideki hayvanları avlamak insanı katil yapar tek insan öldürene katil olmaz. yetişen ağacı kesmek bile çok günah. hatta cansız bir şey yakmak ziyan etmekte günah ah toplumumuz malesef çok bilinçsiz ve kurandan bir habersiz

6
0
yanıtYanıtla
cehenneme gitsinler:

ceza sistemini eleştirmeyeniniz var mı?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title