Haberler

Koronavirüsten hayatını kaybeden yakınları için online mevlit okuttular

Güncelleme:

Osmaniye'de yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 78 yaşındaki Ahmet Yılmaz'ın yakınları, aile bireyleriyle yaptıkları uzaktan bağlantıyla canlı yayında mevlit okuttu.

Osmaniye'de korona virüsten hayatını kaybeden 78 yaşındaki Ahmet Yılmaz'ın yakınları bulaşın önlenmesi amacıyla uygulanan tedbirler kapsamında mevlit okutamadıkları için farklı bir çözüm yolu buldular. Aile bireyleriyle uzaktan bağlantı kuran aile, canlı yayınla Yılmaz'ın anısına mevlit okuttu.

SALGIN SEBEBİYLE BU YOLA BAŞVURDULAR

Kur'an-ı Kerim okunduğu ve duanın yapıldığı mevlit programına Türkiye'nin farklı illerinde ve Almanya'da ikamet eden aile yakınları katıldı. Hayatını kaybeden Ahmet Yılmaz'ın kardeşi Osman Yılmaz, koronavirüs salgını sebebiyle internet üzerinden mevlit okuttuklarını söyledi.

ACILARINI PAYLAŞTILAR

Taziye evinde bir araya gelemedikleri yakınları ve aile dostlarıyla mevlit programında buluştuklarını, acılarını paylaştıklarını anlatan Yılmaz, salgında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ahmet Yılmaz'ın cenazesi, belediye görevlilerince koronavirüs tedbirler kapsamında asri mezarlığa defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Osmaniye Haberler

500

Yorumlar (4)

ne var yani:

ne var bunda online herşeyi yapıyorsunuz mevlit okununca mı haber oluyor

5
0
yanıtYanıtla
Makbule:

Insanlara bulusmayin diyen yerden simdi Bunu da mi yaptiniz deniliyor

1
0
yanıtYanıtla
Bro:

Online de olsa devletimiz buna müdahale etmelidir şüphelilerle ilgili derhal işlem yapılmalıdır, en ağır şekilde cezalandırmalılar.

0
1
yanıtYanıtla
Dijital ibadet:

mevliti yapay zeka okusun .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title