Haberler

Oğlundan Nihat Hatipoğlu'nun yoğun bakımda olduğu iddialarına yanıt: İtibar etmeyin

Güncelleme:

Sosyal medyada dolaşan "Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı" iddialarıyla ilgili açıklama yapan Osman Hatipoğlu, babasının durumunun çok iyi olduğunu belirterek "Böyle haberlere itibar etmeyin" dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu, koronavirüs tedavisi gören babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Babasının yavaş yavaş eski haline dönmeye başladığını belirten Osman Hatipoğlu, "Bu aralar bir haber dolaşıyor sosyal medyada 'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' diye kesinlikle böyle bir şeye itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPIP DUA İSTEMİŞTİ

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını belirterek "Sevgili dostlar. Korona tanısı ile tedavi görüyorum. Evimde tedavi oluyorum.Sıkıntılı bir durum yok hamd olsun. Allah bana ve tedavi gören bütün hastalara şifa versin. Arayan, dua eden bütün dostlara teşekkür ederim. Allah hepinizi korusun" demişti.

"HOCAMIZIN SAĞLIK DURUMU ÇOK ÇOK İYİ"

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili dün akşam açıklama yaptı. "Nihat Hoca yoğun bakımda mı?" sorusuna cevap veren Osman Hatipoğlu şunları söyledi: "Hocamızın durumu Allah'ın izniyle iyi. Birkaç gün önceye göre çok iyi. Yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı. Evin içinde gezmeye başladı. Sizlerin duaları sayesinde... Gün içerisinde bir şeyler de paylaşacağız hocamızın kendini görüp duyacaksınız. Bu aralar bir haber dolaşıyor sosyal medyada 'Nihat Hatipoğlu yoğun bakıma kaldırıldı' diye kesinlikle böyle bir şeye itibar etmeyin. Hocamız evde Allah'a şükür sağlık durumu da çok iyi. Yoğun bakımda değil, hastanede kesinlikle değil. Böyle yalan haberler çok fazla yayılmaya başladı artık. Hocamızın sağlık durumunu çok çok kötü gösterdiler. Bunlar kesinlikle gerçek değil. Herkesten dua bekliyoruz, hocamızın sizlere çok selamı var."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Sosyal Medya Koronavirüs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024? Karagümrük Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Karagümrük TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Real Madrid Bayern Münih maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede hangi statta oynanacak 2024? Yaş çay taban fiyatı açıklandı mı 2024?
500

Yorumlar (38)

nuray:

nihat hocaya parayi göster hemen direlir. bu para nice hocalari dinden etti

18
11
yanıtYanıtla
ya sen:

hadi hoca parayı görünce dirildi. . kimbilir parayı verince sen neler yapmazsın :)

yanıt6
yanıt4
Dobrovski:

Bu hoca değilki..

yanıt5
yanıt2
REALİST:

her fırsatta ahiretin daha güzel daha zenginlik olan bir yer olduğu masallarını anlatanlar nedense ölmek için dua edeceğine tam tersini yapıyor ölmemek için dua istiyor bu ne yaman çelişkidir hiç sorgulamaz mısınız?

10
17
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Eğer iyi bir insansan dünyada yaşayıp sevap biriktirmek daha karlıdır. kötü birisi isen dünyada kalmak kişi için daha zararlıdır günahların dahada artar ve ziyanda olursun. Allah muhafaza

yanıt6
yanıt3
MERT:

Ahiretin güzelliği masalmı? pislik herif asıl masal sensin yaşayan ucube

yanıt5
yanıt7
HADİS:

Hiçbiriniz ölmeyi istemesin. Zira ölmeyi isteyen kimse eğer iyi biriyse, belki daha çok hayır yapar. Şayet kötü biriyse, olabilir ki, tövbe edip Allah''ın rızasını kazanmaya çalışır.

yanıt5
yanıt0
OKUR:

burda ahkam kesip hocaya sallayan gerzekler umarım sizin veya sevdiklerinizinde başına böyle bir musibet gelmez, , azıcık insan olun

6
8
yanıtYanıtla
sedat:

Kardeş merak etmiyoruz babanın durumunu ikide bir bir şeyler yazarak kendinizi bize hatırlatmanıza gerek yok. Sıradan vatandaş gibi davranın.

9
5
yanıtYanıtla
Nakitoglu:

Hocamıza bişey olmaz evinde paralarını sayıyor. Daha ne ramazan sohbetleri yapacağız. Ahh mümin kardeşim müslümanın fakiri Allaha sükredeni makbuldur diyecek rolex saatiyle. Sakız çiğnersem orucum bozulur mu sorusunu cevaplayacak :)

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title