Haberler

Konya Pompalı Soyguncuları Paspas ve Tabancayla Kaçırdılar

Konya'da pompalı tüfekle kuyumcuya gelen kar maskeli 3 kişi, kuyumcuyu soymaya kalktı.

Konya'da pompalı tüfekle kuyumcuya gelen kar maskeli 3 kişi, kuyumcuyu soymaya kalktı. İşyeri sahibi iki kardeşten birisinin elindeki paspasla müdahale ettiği şüpheliler, diğer kardeşin de tabancasını çekmesi ile kaçtılar. Soygun girişimi işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 08.45 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Dumlupınar Mahallesi Başkale Sokak'ta bulunan Abdullah Koyuncu ve kardeşi Ahmet Koyuncu'ya ait kuyumcuda meydana geldi. İki kardeş işyerinde temizlik yaptığı sırada birinin elinde pompalı tüfek bulunan kar maskeli 3 kişi içeri girip, 'Bu bir soygun' diyerek tezgahtaki altınları istedi. Abdullah Koyuncu, elinde tüfek bulunan soyguncuya paspasla müdahale etti. Bu sırada tezgahın altına gizlenen Ahmet Koyuncu da tabancasını alıp, namlusunu soygunculara doğrulttu. Tabancayı gören şüpheliler hızla işyerini terk etti. Ahmet Koyuncu, tabancasının tetiğine dokundu ancak silah tutukluk yaptı. 3 şüpheli plakasız bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Kuyumcu kardeşlerin ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ve olay yerinde düşürülen tüfeğe ait kartuştaki parmak izinden yola çıkarak şüphelilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

İki yıl önce de aynı şekilde soygun girişiminin olduğunu belirten Ahmet Koyuncu, "Ağabeyim elindeki paspasla soygunculara karşılık verdi. Ben de tabancayı çekip, onları korkutmak istedim. Onları korkutup püskürttük" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Koyuncu Dumlupınar Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title