Haberler

Konya, Es-Es'i Dağıttı

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Eskişehirspor'u konuk eden Torku Konyaspor'u 4-1 yenerek hem devre arasına moralli girdi hem de rakibine bu sezonki en ağır yenilgisini tattırdı.

Süper Lig'de 17. haftaya 27 puanla giren Eskişehirspor kazanması halinde sezonun ilk yarısını Beşiktaş'ın 1 puan önünde 4. sırada tamamlayacağı karşılaşmada Torku Konyaspor'a 4-1 mağlup oldu ve bu sezonki en ağır yenilgisini aldı.

31. dakikada Tomas Borek'in golüyle soyunma odasına 1-0 önde giren yeşil beyazlılar karşısında konuk ekip 69. dakikada Henri Bienvenu'nün golüyle skora eşitliği getirdi.

Ancak Eskişehirspor'un beraberlik sevinci sadece 4 dakika sürdü. 73. dakikada Erdal Kılıçarslan ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirirken, 80. dakikada kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı ve Torku Konyaspor'u rahatlattı.

Karşılaşmada son sözüyse Recep Aydın söyledi ve Torku Konyaspor uzatmanın son dakikasında bulduğu golle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Torku Konyaspor maçı öncesi çıktığı 16 maçta kalesinde sadece 11 gol gören ve ligin en az gol yiyen takımı olan Eskişehirspor kalesinde gördüğü 4 gole rağmen bu ünvanını korudu.

15. haftada evinde aldığı 3-2'lik Kardemir Karabükspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayıran ve ardından takımı Mesut Bakkal'a emanet eden Torku Konyaspor ise Bakkal yönetiminde deplasmanda çıktığı ve golsüz eşitlikle ayrıldığı Kayserispor maçının ardından konuk ettiği Eskişehirspor'u yenerek devre arasına 20 puanla moralli girdi.

Torku Konyaspor - Eskişehirspor maçının detayları için tıklayın…

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Çağatay Şahan, Kemal Yılmaz, Serdar Akçer

Torku Konyaspor: Itandje, Erdinç Yavuz, Selim Ay, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Tolga Ünlü, Ergün Teber, Gekas (Dk. 89 Thorvaldsson), Djalma, Borek (Dk. 83 Recep Aydın), Hasan Kabze (Dk. 52 Erdal Kılıçarslan)

Eskişehirspor: Boffin, Olivera, Serol Demirhan (Dk. 36 Erman Kılıç), Bienvenu, Erkan Zengin, N'Diaye, Akaminko, Hürriyet Güçer, Özgür Çek (Dk. 87 Servet Çetin), Jorquera (Dk. 63 Necati), Veysel Sarı.

Goller: Dk. 30 Borek, Dk. 73 ve 80 Erdal Kılıçarslan, Dk. 90+3 Recep Aydın (Torku Konyaspor), Dk. 70 Bienvenu (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Erdinç, Dk. 45+1 Selim, Dk. 58 Itandje (Torku Konyaspor), Dk. 38 Özgür, Dk. 38 Erkan, Dk. 42 Hürriyet, Dk. 44 N'Diaye, Dk. 50 Olivera, Dk. 59 Jorquera (Eskişehirspor)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Torku Konyaspor Henri Bienvenu Eskişehirspor Tomas Borek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title