Haberler

Konya'daki etnik provokasyona karşı sosyal medyada "Hepimiz Kürt'üz" başlığıyla binlerce paylaşım yapıldı

Güncelleme:

Konya'da Dedeoğlu ailesinin evine düzenlenen saldırıda 7 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin olaya tepkiler büyümeye devam ediyor. Son olarak sosyal medyada etnik provokasyonlara karşı "Hepimiz Kürt'üz" başlığıyla açılan etikete binlerce destek geldi.

Konya'nın Meram ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen korkunç olayda, Dedeoğlu ailesi, kurşunların hedefi olduktan sonra evleri yakıldı. Saldırıda aynı aileden Yaşar Dedeoğlu, Barış Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu hayatını kaybetti. Olayın ardından sosyal medyada, etnik provokasyona karşı tepkiler çığ gibi büyüdü.

"HEPİMİZ KÜRT'ÜZ" ETİKETİ AÇILDI

Dedeoğlu ailesine yönelik saldırının etnik provokasyona çekilmesine karşı sosyal medyada "Hepimiz Kürt'üz" etiketi açıldı. Sosyal medya kullanıcıları, olayın ırkçılığa çekilmesini kınayarak provokasyona karşı tek yürek oldu.

İşte sosyal medyada olayla ilgili yapılan bazı paylaşımlar:

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meram Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Ibrahim Caliskan:

ölen mardinli öldüren diyarbakırlı.. alacak verecek meselesi diyorlar..

6
26
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Burdaki aileler Türk mü Kürt mü biri de çıkıp açıklasın arkadaş,o kadar çok bilgi kirliliği var ki. Benim bildiğim Kürt de Türk de biribirine bunu yapmaz.Bin yıldır birlikte yaşayan artık et tırnak olmuş Bu topraklarda asla Türk Kürt kavgası çıkmaz,bundan medet umanlar avucunu yalar.Ancak ölen ve öldüren ailenin de Kürt mü Türk mü olduğunu açıklayın kamuoyu bilsin, bu tartışma da bitsin gitsin.21 yüzyıl dijital cağdayız herkes kafasını kuma gömüyor inanılır gibi değil..

5
0
yanıtYanıtla
SEMRA DURUK:

Bu olayın türkle kürtle alakası yok aileler arası yıllardır süre gelen husumet varmış yapanın Allah belasını versin 7 cana kıymış insan kılıklı mahluk ruh hastası cani sadist can çekişe çekişe geber inşallah köken kimin umurunda iyi olmanın insan gibi insan olmanın ahlaklı olmanın kökeni yoktur aynı şekilde caniliğin sadistliğinde öyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title