Haberler

Konya'daki etnik provokasyona karşı sosyal medyada "Hepimiz Kürt'üz" başlığıyla binlerce paylaşım yapıldı

Güncelleme:

Konya'da Dedeoğlu ailesinin evine düzenlenen saldırıda 7 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin olaya tepkiler büyümeye devam ediyor. Son olarak sosyal medyada etnik provokasyonlara karşı "Hepimiz Kürt'üz" başlığıyla açılan etikete binlerce destek geldi.

Konya'nın Meram ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen korkunç olayda, Dedeoğlu ailesi, kurşunların hedefi olduktan sonra evleri yakıldı. Saldırıda aynı aileden Yaşar Dedeoğlu, Barış Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu hayatını kaybetti. Olayın ardından sosyal medyada, etnik provokasyona karşı tepkiler çığ gibi büyüdü.

"HEPİMİZ KÜRT'ÜZ" ETİKETİ AÇILDI

Dedeoğlu ailesine yönelik saldırının etnik provokasyona çekilmesine karşı sosyal medyada "Hepimiz Kürt'üz" etiketi açıldı. Sosyal medya kullanıcıları, olayın ırkçılığa çekilmesini kınayarak provokasyona karşı tek yürek oldu.

İşte sosyal medyada olayla ilgili yapılan bazı paylaşımlar:

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Konya'daki vahşetin ardından tepki çığ gibi! Sosyal medyada 'hepimizkürdüz' başlığıyla binlerce paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meram Konya Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (3)

Ibrahim Caliskan:

ölen mardinli öldüren diyarbakırlı.. alacak verecek meselesi diyorlar..

6
26
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Burdaki aileler Türk mü Kürt mü biri de çıkıp açıklasın arkadaş,o kadar çok bilgi kirliliği var ki. Benim bildiğim Kürt de Türk de biribirine bunu yapmaz.Bin yıldır birlikte yaşayan artık et tırnak olmuş Bu topraklarda asla Türk Kürt kavgası çıkmaz,bundan medet umanlar avucunu yalar.Ancak ölen ve öldüren ailenin de Kürt mü Türk mü olduğunu açıklayın kamuoyu bilsin, bu tartışma da bitsin gitsin.21 yüzyıl dijital cağdayız herkes kafasını kuma gömüyor inanılır gibi değil..

5
0
yanıtYanıtla
SEMRA DURUK:

Bu olayın türkle kürtle alakası yok aileler arası yıllardır süre gelen husumet varmış yapanın Allah belasını versin 7 cana kıymış insan kılıklı mahluk ruh hastası cani sadist can çekişe çekişe geber inşallah köken kimin umurunda iyi olmanın insan gibi insan olmanın ahlaklı olmanın kökeni yoktur aynı şekilde caniliğin sadistliğinde öyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title