Haberler

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaydan yeni detaylar! Katliam geliyorum demiş

Güncelleme:

Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda aynı aileden 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katliamda 7 ferdi öldürülen Dedeoğlu ailesiyle ile saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen aile arasında dün hakaret nedeniyle tartışma yaşandığı ve olayın karakola taşındığı ortaya çıktı.

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Yaşar Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları ve Sibel Dedeoğulları'nı öldürdüğü belirtilen aileden, A.K. adlı kadının, annesi İ.A ile dün saat 11.30 sıralarında evlerinin yakınındaki tarlada biber topladıkları sırada öldürülen kişilerden Yaşar Dedeoğulları'nın iddiaya göre İ.A.'ya hakaret ettiği iddiasıyla aralarında tartışma çıktığı öğrenildi.

OLAY KARAKOLA TAŞINMIŞ

Şikayette bulunan A.K.'nın polisteki ifadesinde, annesi İ.A. ile tarlada biber toplardan traktörle yoldan geçen komşuları Yaşar Dedeoğulları'nın, bir anda durup el işaretiyle annesini gösterip, annesine hakaret ettiğini, bunun üzerine Dedeoğulları'nın yanına giderek 'Annem hakkında neden böyle konuşuyorsun' deyip tepki göstermesiyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Anne İ.A. ise ifadesinde kızı A.K. ile tarlada biber toplarken kızının kızgınlıkla Yaşar Dedeoğulları'nın yanına gidip tartıştığını, tartışmanın ise Dedeoğulları'nın kendisine hakaret ettiğinden çıktığını sonradan öğrendiğini söyledi.

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaydan yeni detaylar! Katliam geliyorum demiş

İKİ AİLE BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Yaşar Dedeoğulları ise ifadesinde, "A.K. ve annesi İ.A., tarlada biber toplarken traktörle evime doğru gidiyordum. İ.A. daha önceki tarihlerde kedimi yavrularıyla birlikte götürdüğünden dolayı bu kişiye 'Kedilerimi getir' dedim ve traktörle yoluma devam ettim. Bu şahıslar traktörümün arkasından evimin olduğu yere kadar geldiler. Bana hakaret ettiler. Ben kesinlikte İ.A.'ya hakaret etmedim. 'Kedilerimi getir' dedim. Bana hakaret ettikleri için İ.A.'dan şikayetçiyim" dediği öğrenildi. 'Hakaret' iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaydan yeni detaylar! Katliam geliyorum demiş

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaydan yeni detaylar! Katliam geliyorum demiş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Rahim :

Bu ulkenin siyaset yapan her sahis gitmeli yerine yeni insanlar gelmeli genclerden

72
26
yanıtYanıtla
Murat Beyduz:

Katil korkaksiniz anca savunmasız insanlara kurşun sıkın

85
3
yanıtYanıtla
Hasan Sun:

Allah belanızı versin kadına yaşlı insanlara yaptığınız nedir sizin erkekliğiniz bumudur

65
6
yanıtYanıtla
Zafer Polat:

Bu işi bile siyasete döken nekadar gerizekalı mahluklar var yaa.

41
25
yanıtYanıtla
Bilgi TV:

Devlet yetkililerimize sesleniyorum. Şuan da uluslararası haber ajansları olayı çarpıtarak Türkiyede Türk ve Kürt kabileleri çatıştı en az 7 ölü var şeklinde propaganda yapıyor. Ülkemizi afrika ülkeleri gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu olayın tüm detaylarını anlatın lütfen

41
10
yanıtYanıtla
Theo:

Birini bilerek öldür,savcı ne yapar?? Adli kontrol şartı ile serbest kalır,o zaman bu ülkede Adalet varmı?? Suç işleyen suçunu çekmese herkes silahlansın birbirini gebertsin,inşallah hepsi ölürse bu ülke yunanlıya suriyeliye kalacak,ben tek başıma nasılvkorurum

40
10
yanıtYanıtla
Tunelci 45:

Hickimse durup dururken 7 kisiyi katletmez biz kalabaligiz biz kabadayı yiz diye insanlari canin dan bezdirir isen birisi cinnet getirir neler yaptilarki adamin gözü döndü üzücü evet ders alinmali

8
29
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Olay günü 2 aile arasında sorun yaşanmış, konuyla ilgili hiçbir şey yapılmamıştır. ADALET in olmadığı yerde konuşmak boş yersizdir.

26
3
yanıtYanıtla
xx oz:

eskiden kdina cocuga kan davasida olsa sıkılmazdı ...buna sebep olanlarin cani bir vatandasin canindan dahami degerli

21
1
yanıtYanıtla
Metin Demir:

insan olan sebebi ne olursa olsun o genç kızlara kurşun sıkamaz anca cani katil ruhlu biri yapar

14
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title