Haberler

Konya'da Mahalle Sakinleri, Trafik Kazalarına Tepki Gösterip Yol Kapattı

Güncelleme:

Konya'daki trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken, kaza bölgesinde oturan İsmail mahallesi sakinleri, gerçekleşen çok sayıda trafik kazasına tepki göstererek yolu ulaşıma kapattı.

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, kazanın ardından mahalle sakinleri karayolunu ulaşıma kapattı. Çok sayıda polis ve jandarmanın sevk edildiği olayda vatandaşlar güçlükle sakinleştirilerek karayolu trafiğe açıldı

TIR, ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza, saat 23.15 sıralarında Konya Adana Karayolunun 50. kilometresi İsmail Mahallesi Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Akıcı (27) yönetimindeki kamyonet ile Yusuf Seyit H. yönetimindeki tır kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet yol kenarına savrulurken, tır şarampole inerek durabildi.

MAHALLE SAKİNLERİ HEMEN OLAY YERİNE GELDİ

Kazada kamyonet sürücüsü İbrahim Akıcı olay yerinde hayatını kaybetti, tır sürücüsü yaralandı. Yaralı tır sürücüsü ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı gören İsmail Mahallesi sakinleri hemen olay yerine gelirken, araç sürücüsü İbrahim Akıcı'nın cansız bedenine ulaştı.

MAHALLELİ, ÇOK SAYIDA TRAFİK KAZASI OLMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Vatandaşlar, yol üzerinde çok sayıda trafik kazası olduğunu söyleyerek tepki gösterip karayolunu ulaşıma kapatırken, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Bunun üzerine mahalleye çevik kuvvet ekipleri, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri bir saatten fazla kapalı kalan karayolunu ulaşıma açmak için vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

GEÇMEK İSTEYEN SÜRÜCÜYE TEPKİ GÖSTERDİLER

Tepkili kalabalık, yolu açmayınca güvenlik güçleri kalabalığa biber gazı ile müdahale etti. Bu sırada karayolundan geçmek isteyen bir sürücüye vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşların dağılmasıyla karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsünün cansız bedeni ise olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title