Haberler

Komşusunu 3 yerinden bıçaklayan adam, evine çıkıp oturmaya devam etti

Güncelleme:

Denizli Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi Tuna Caddesi üzerindeki bir apartmanda iddialara göre, çocuğun yaptığı gürültü konusunda 3. katta oturan İrfan M., ile 2. katta oturan Muhittin A., arasında tartışma çıktı.

ALT KATTA OTURAN KOMŞUSUNU 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmaya diğer aile üyeleri de dahil oldu. Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bırakınca İrfan M., alt kat komşusu Muhittin A.'yı bacağının 3 farklı yerinden bıçakladı.

Komşusunu 3 yerinden bıçaklayan adam, evine çıkıp oturmaya devam etti

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVİNE ÇIKAN İRFAN M. GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından apartman yöneticinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağının 3 ayrı yerinden bıçaklanarak yaralanan Muhittin A.'yı ambulans ile Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye gelen polis ekipleri ise komşusunun bıçakladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrara üst kattaki evine çıkan İrfan M.'yı gözaltına aldı.

Şahıs ile birlikte ayrıca gürültüye neden olduğu iddia edilen çocuk, kardeşleri ve annesi ile karakola götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adalet Mahallesi Merkezefendi Denizli Haberler

500

Yorumlar (2)

Please.:

Yarin serbest kaldi diye haberi yaparsınız sonunu merak etmedik.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

İnsanlarin marhemine burnunu sokarsan olacaği budur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title