Haberler

Komşular Aynı Sofrada Buluştu

İftar sofrasında binlerce komşuyu bir araya getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Ramazan demek paylaşmak demektir.

İftar sofrasında binlerce komşuyu bir araya getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazanın bereketini paylaşmak için aynı sofralarda bir araya gelip Rabbimize karşı ellerimizi açıp ondan hep birlikte bir şeyler istemek çok güzel" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçedeki mahallelerde kurduğu iftar sofralarına bir yenisini daha ekleyerek bu kez Kartaltepe Mahallesi sakinlerini komşularıyla aynı sofrada buluşturdu. Nahit Menteşe ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan sofralarda binlerce kişi orucunu birlikte açtı.

İftar yemeğine katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz orucunu binlerce vatandaşla birlikte açtı.

"Birbirimize dua edelim"

Ramazanın bereketinin paylaşmak olduğunu vurgulayan Başkan Karadeniz, "Özellikle mahallemizin göstermiş olduğu bu yüksek teveccüh için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazanın bereketini paylaşmak için aynı sofralarda bir araya gelip Rabbimize karşı ellerimizi açıp ondan hep birlikte bir şeyler istemek çok güzel. Ramazan ayı, rahmet, bereket, Kur'an ve dua ayıdır. Bu ayda birbirimize dua edelim. Ülkemize, bizim için şehit olan güvenlik görevlilerimize dua edelim. Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin bizleri de onlara komşu etsin inşallah. Rabbim ülkemizdeki birlikten ve dirlikten bizi hiç mahrum bırakmasın"diye konuştu.

"Semt konağı ve sağlık ocağı inşaatına başladık"

Bölgeye yapılan yatırımlardan da bahseden Başkan Karadeniz, "Okulun hemen arkasında bir semt konağı ve sağlık ocağı inşaatına başladık. Küçükçekmece'de yapmış olduğumuz kapalı otopark ve pazar yerleri yavaş yavaş tamamlanıyor. Sizler, buraya hemen yakın bir noktada bulunan Sultanmurat ve Fevziçakmak Mahallelerinde yapmış olduğumuz kapalı pazar yerlerini çok yakında kullanmaya başlayacaksınız. Biliyorsunuz bu dönem yeni sosyal tesislerimiz hizmete girdi. Sizler için çalışmaya ve üretmeye her zaman gayret edeceğiz.Yeter ki bu birliğiniz, beraberliğiniz, bayrak ve vatan aşkımız hiç bitmesin"dedi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeği, sofra duasıyla sona ererken, ebeveynleriyle yemeğe gelen çocuklar da iftar alanında animasyon gösterileriyle eğlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Nahit Menteşe Yusuf Temel Karadeniz Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title