Haberler

Kompany Muamması

Manchester City menajeri Manuel Pellegrini, bir süredir takımdan uzak kalan Vincent Kompany’nin Aralık ayındaki durumuna göre bir karar vereceklerini söyledi.

Şilili teknik adam, kendisine yöneltilen soru üzerine "Bekleyip göreceğiz. Aralık ayında ne durumda olduğuna bakacağız ama umarım Kompany döndükten sonra sezon sonuna kadar normal şekilde devam eder." derken oyuncusunun gelecek hafta takıma dönmesini umduğunu ekledi.

Yaşadığı uzun süreli sakatlıkla Belçika Milli Takımı'nı da endişelendiren Kompany, kasığından yaşadığı sakatlıktan ötürü takımının formasını yalnızca 4 kez giyebildi. Onun oynamadığı 7 maçta ancak 10 puan toplayabilen Man City, kaptanın oynadığı maçlarda ise 9 puan elde etti.

Kompany'nin yer aldığı maçların puan ortalaması 2.25 iken, onun yokluğunda maç başına elde edilen puan 1.42'ye kadar düştü.

Eğer Vincent Kompany tam randımanla geri dönemezse, Manchester City'nin ara transferde ilk önceliği stoper mevki olacak. Yaz transfer döneminde takıma katılan Martin Demichelis henüz bekleneni veremezken tecrübeli stoper Joleon Lescott'un da sürekli geriye gitmesi, genç stoper Matija Nastasic'in bir türlü kendini gösterememesi ile sonuçlandı. Böylelikle Manchester City, kalesinde gördüğü 12 golle üst sıralara oynayan takımlar arasında en kötü savunma performansına sahip takımlardan biri oldu.

Öte yandan Pellegrini, bu süreçte formasını kaybeden kaleci Joe Hart'ın Pazar günkü Tottenham Hotspur maçıyla takıma dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruyu yanıtsız bıraktı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Manuel Pellegrini Vincent Kompany Belçika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title