Haberler

Kombassan Rulman Başarılı Şirketler Arasında

Kombassan Holding şirketlerinden Romanya'da faaliyet gösteren Rulmenti SA, bu ülkede faaliyet gösteren altı binin üzerindeki Türk şirketi arasında en çok ciro yapan 8'inci şirket oldu.

Bir gazetenin Romanya resmi makamlarına verilen bilançolar üzerinden yaptığı araştırma sonucunda, 2013 yılında Romanya'daki 6 bin 407 Türk şirketi arasında en çok ciro ve kar elde eden 100 Türk firması için ödül töreni düzenlendi. Rulmenti'nin 8'inci sırada yer aldığı ödül töreni, Romanya Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla Kasım ayında Bükreş'te gerçekleştirildi.

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin ve Kombassan Yönetim Kurulu Üyesi Erol Kaya, Rulmenti'deki faaliyetleri yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde fabrikaya ziyarette bulundu.

Ziyarette, Rulmenti SA Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kaymal ve Rulmenti SA Genel Müdürü Ion Terecoasa, tesislerin sondurumu hakkında Kombassan yönetimine bilgiler verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, "Yurtiçi ve yurt dışında 8 Farklı sektörde 6 bine yakın direkt 15 bin endirekt personele iş imkanı sağlayan grubumuz, rulman alanında da Romanya'da URB, Macaristan'da MGM ve ülkemizde Düzce'de ise ART markalarıyla üretim yapıyor ve ürünlerinin yüzde 95'ini, dünyanın 81 ülkesine ihraç ediyor. Rulmanda da önemli hedeflerimiz bulunmakta. Hindistan'da rulman üretimi için çalışmalara başladık. Üretim tesisi için arazi alındı, inşaatı ise çok yakında başlayacak. O bölgede çok büyük bir rulman pazarı var. Sonraki aşamalarda ise bu sektörde Çin ve Brezilya'da büyüme düşüncelerimiz var. İnşallah mevcut fabrikalarımızı daha da geliştirerek, satışlarımızı artırıp, dünyanın sayılı rulman üretici firmaları arasına girmeyi planlıyoruz. Ayrıca Grubumuzu yurt dışında başarıyla temsil ederek ödül almamıza katkıda bulunan Rulmenti şirketimizin tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi.

2000 yılından itibaren Kombassan Grubu bünyesinde yer alan Rulmenti SA tesislerinde yüksek kalitede rulman üretiminin yanında, diğer rulman üreticilerine tezgah üretimi de yapılmakta. Romanya'nın en başarılı özelleştirme ödülünün de sahibi olan Rulmenti, ülkenin en iyi 100 şirketi içerisinde 34. ihracat sıralamasında ise ilk 10 şirketi arasında yer almakta.Rulmenti, Romanya'nın Vasliu Eyaletine bağlı Barlad şehrinde 1 milyon 300 bin metrekare açık, 400 bin metrekare kapalı alanda, 2 bine yakın personeliyle faaliyet gösteriyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim Şahin Kombassan Türkiye Romanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title