Haberler

Caner Çalışır'ın vefatı Cemal Can'ın içine doğdu! Gözyaşları içinde söyledikleri yeniden gündem oldu

Güncelleme:

Survivor yarışmacısı Cemal Can'ın 15 yıldır boynundan çıkarmadığı uğurlu kolyesi 1 hafta önce koptu. "Kötü bir şey olacak" diyerek gözyaşlarına boğulan Cemal Can'ın en yakın arkadaşlarından Caner Çalışır ise bugün hayatını kaybetti. "Cemal Can arkadaşının ölümünü hissetti" diyen sosyal medya kullanıcıları, iki ismi Twitter'da trend yaptı.

Cemal Can Cansever, Kerimcan Durmaz, Hakan Kakız gibi ünlü isimlerin yakın arkadaşı olan fenomen Caner Çalışır, bugün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Çalışır'ın ani ölümü ise akıllara uğurlu kolyesi kopan Cemal Can'ın sözlerini getirdi.

CEMAL CAN "KÖTÜ BİR ŞEY OLACAK" DEMİŞTİ

Survivor 2020'nin popüler yarışmacılarından Cemal Can, geçtiğimiz hafta bir oyunda boynundaki kolyesinin kopmasıyla gözyaşlarına boğuldu. Cemal Can, yıllardır boynundan çıkarmadığı kolyesi için "Sünnetimden beri boynumdaydı hiçbir şey olmamıştı. Kötü bir şey olacak" dedi. Yarışmacının bu sözleri ise Twitter'da gündem olmuştu. Bu olayın ardından Caner Çalışır'ın ölüm haberini alan sosyal medya kullanıcıları "Cemal arkadaşının ölümünü hissetti" diye paylaşımlar yapmaya başladı. İkilinin bu olayı ise Twitter'da birinci sırada gündem oldu.

Kolyesi koptuğu için 'Kötü bir şey olacak' diyen Cemal Can'ın en yakın arkadaşı vefat etti

CEMAL CAN'A KÖTÜ HABER VERİLECEK Mİ?

Survivor'ın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'nın, Çalışır'ın vefat haberini, yarışmada olması nedeniyle Cemal Can'a vermemesi bekleniyor. Ancak aileden bu konu hakkında özel bir istek gelirse Cemal Can'a konu hakkında bilgi verilecek.

"CEMAL OLSAYDI BENİ YALNIZ BIRAKMAZDI"

Öte yandan Caner Çalışır'ın 3 gün önce bir arkadaşına vefasızlıktan ve yalnızlıktan yakındığı mesajlar ortaya çıktı. Survivor'da yarışan Cemal Can'ın dönmesini bekleyen Çalışır, mesajlarda "Cemal Can olsaydı yalnız bırakmazdı beni" demiş.

Kolyesi koptuğu için 'Kötü bir şey olacak' diyen Cemal Can'ın en yakın arkadaşı vefat etti

GÖZYAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

Ani ölümüyle herkesi derinden sarsan Caner Çalışır bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Kerimcan Durmaz ve Hakan Kakız ise gözyaşlarına boğuldu.

Kolyesi koptuğu için 'Kötü bir şey olacak' diyen Cemal Can'ın en yakın arkadaşı vefat etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Çalışır Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (49)

EYLÜL:

MÜSLÜMANLIK SİZİN SANDIĞINIZ GİBİ ALLAH YOLUNDAN SAPTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZE BELA OKUMAK DEĞİL, ALLAH DOĞRU YOLU GÖSTERSİN DİYE DUA EDEBİLMEKTİR. VEFAT ETTİKTEN SONRA OH İYİ OLMUŞ DEMEK DEĞİL, BİR GÜNAHI OLDUYSA ALLAH AFFETSİN DEYİP RUHUNA FATİHA OKUMAKTIR. İNSANLAR HAYATLARINI SİZE SORUP YAŞAMADIĞI İÇİN ÜZGÜNÜM. .

48
8
yanıtYanıtla
Eylülde Gelme:

Toplum yapılan yanlışları gördüğü halde uyarmıyor ya da tedbir almıyorsa belalar herkese gelir. Lut kavmiyle ilgili anlatılanlar açıktır. Bu ve buna benzer yaşayanların halleri kesinlikle hoşgörüyle karşılanacak bir yaşam tarzı değildir.

yanıt16
yanıt7
Sibel:

Ne güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık

yanıt8
yanıt0
........................:

Kusura bakmasa çocuklara kötü örnek bunlar

yanıt5
yanıt6
Kenan:

İnstegram da bir milyondan fazla takipçisi varmış. . Bunu örnek alan ve buna özenen çocuklarımızın vay haline. . Benim için hiç bir değeri olmayan biriydi. Toprağı bol olsun.

yanıt4
yanıt1
fatih:

yazıklar olsun bu adamlara bu deger neden erkekligin yüz karası bunlar. adam kolye kırıldı diye oyunu yarım bırakıp aglıyor ve bu adam survayvır da sms birincisi oluyor yazıklar olsun.

30
12
yanıtYanıtla
........................:

Aynen sonuna kadar katılıyorum

yanıt5
yanıt9
Selim:

Başkasının erkekliği sana düşmez sen kendi insanlığını kazan

yanıt5
yanıt3
Hjk:

Iyi ozaman boynuma tesbih takayim. Kopana kadar güvendeyim... ....

12
22
yanıtYanıtla
hayirsizevlad:

bu kisiler gelecegi parlak ilim irfan yolunda neferlerimiz olacak çocuk ve gençlerimize çok kötü örnek olmakta lütfen toplum olarak ilgi göstermemek lazım geleceğimiz için...

20
14
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title