Haberler

Kocasinan Belediyesi Kayseri Doğalgaz Projesi Tamamlandı

Avrupa Birliği Tarafından Desteklenen, Kocasinan Belediyesi ve Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nin Ortaklaşa Yürüttüğü, Kayseri Doğalgaz Mesleki Eğitim Projesi Kapsamında Bilgilendirme ve Kapanış Programı Düzenlendi.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Kocasinan Belediyesi ve Merkez Endüstri Meslek Lisesi’nin ortaklaşa yürüttüğü, Kayseri Doğalgaz Mesleki Eğitim Projesi kapsamında bilgilendirme ve kapanış programı düzenlendi.

Elmacıoğlu İskender lokantasında düzenlenen kapanış programına, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Esat Öztürk, Merkez Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Metin Tokmak, proje yetkilileri ile belediye yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü Mustafa Aktaş, projenin başlangıcından bitişine kadar olan dönemlerde, kat edilen yollar hakkında bilgiler verdi.

Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Esat Öztürk ise bu proje ile 253 kursiyerin sertifika sahibi olduğunu belirterek, “Biz vatandaşımıza balık yemeyi değil, balık tutmayı öğrettik” dedi.

Kocasinan Kaymakamı Mustafa Hotman’da, bu tür projelerin makro ekonomiye katkısının çok fazla olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

(SE-SE-Y)

27.11.2007 15:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title