Haberler

Kocaelili Yönetmenin Filmi Cuma Günü Sinamalarda

Güncelleme:

Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Karapurtu'nun yapımcılığını ve başrol oyunculuğunu üstlendiği, 'Benim Adım Osssman' filmi 17 Ağustos'ta Türkiye genelinde ki 300 salonda aynı anda gösterime gireceği bildirildi.

Yüzde 90'nın Kocaeli sınırlarında gerçekleştirilen filmin yönetmenlerinden biri olan Vedat İnce, ilk filmi ile seyircilerin karşısına çıkacak. Film, 17 Ağustos'ta Kocaeli'nde ki 10'a yakın sinema salonunda gösterime girecek. Sosyal medyada uzun zamandır konuşulan filmin çok iddialı olduğu bildirildi. Kocaelili yönetmen olan Vedat İnce'nin ilk filmine, Kocaelililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

30 ÜNLÜ BU FİLMDE BULUŞTU

30'a yakın ünlü ismi buluşturan filmde başrolleri; Çılgın Sedat, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan paylaşıyor. Bu ünlü üçlüye; Cengiz Kurtoğlu,Yıldız Tilbe, Deniz Oral, Songül Karlı, Latif Doğan, Ertem Şener, Nur Ertürk, Yudum, Tayfun Sav, Çiğdem Tunç, Yalçın Özden, Hakan Hatipoğlu,Selahattin Taşdöğen, Sema Aras,Murat Övüç, Selin Köktener ve Kayhan Yıldızoğlu gibi birbirinden ünlü isimler eşlik ediyor.

HEM GÜLDÜRECEK, HEM AĞLATACAK!

Hikayesi "Çılgın Sedat" a ait olan ve"Sevgi Engel Tanımaz!" temasıyla yola çıkan film "kekeme" olan Osman'ın hayatını yer yer hüzünlü yer yer eğlenceli bir dille anlatıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sedat Kapurtu Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title