Haberler

Kocaeli Valisi Sözer Gebze'de Öğrencilere Süt ve Kek Dağıttı

Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Gebze'de Ana Okulu Öğrencilerine Süt, Kek ve Muz Dağıttı.

Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Gebze'de ana okulu öğrencilerine süt, kek ve muz dağıttı.

Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Gebze'de 2 okulu ziyaret ederek, öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliklere katıldı. İlk önce Yunus Emre İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Sözer, daha sonra Darıca Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. 6 bin çocuğun ana okuluna gitmeye başladığını ifade eden Sözer, "Ana okuluna gitme oranını bu yıl yüzde 50 arttırdık. Ana okuluna giden çocukların velilere beslenme maaliyeti çok olduğu için veliler ana okuluna çocuklarını göndermekten kaçınıyor. Biz bu çocukların beslenmesine destek çıkarak velilere düşen maaliyeti azalttığımıza inanıyoruz. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a bin öğrenci için verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Sözer, Süreyya Yalçın İlköğretim okulunda 2 bin 170 YTL'sini öğretmenlerin karşıladığı 5 bin 600 YTL'ye mal olan fen ve teknoloji laboratuarının açılışını yaptı. Ana okulu öğrencilerine süt, kek ve muz dağıtan Sözer, daha sonra okuldan ayrıldı. Programa Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Emniyet Müdürü Ali Şahinli, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ve veliler katıldı.

(MEA-MŞ) 10.03.2008 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title