Haberler

Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde aile faciası yaşandı. Taksici, boşanmak isteyen eşi ve kayınpederini öldürdükten sonra ihtihar etti.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde, taksi sürücüsü Fatih Akbaş, boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Bahar Akbaş ile kayınpederi 51 yaşındaki Bülent Anar'ı öldürdükten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

1 AY ÖNCE BABA EVİNE GELDİ

Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak'ta Bülent Anar'a ait evde meydana geldi. Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açarak bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi.

EŞİNİ VE KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA BAŞINA ATEŞ ETTİ

Bugün eve gelen Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi. Fatih Akbaş iddiaya göre evin yatak odasında eşini, daha sonra ise bir başka odada bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü. Fatih Akbaş ardından başına dayadığı tabancayı ateşledi.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Silah seslerini duyanlar polise ve 112 Acil'e haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi 3 kişinin öldüğünü belirledi. Evde, Akbaş çiftinin küçük kızlarının olduğu görüldü.

SORUŞTURMA AÇILDI

Fatih Akbaş'ın boşanmak istemesinin ardından sık sık eşini rahatsız ettiği, savcılığın iki kez tedbir kararı aldığı öğrenildi. Bahar Akbaş'ın eşiyle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Anar Fatih Akbaş Darıca 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

GERÇEK:

türk kadınları çok çirkin diye yırtınanlar elinize türk kadını geçtiği zaman vazgeçemiyorsunuz işte sizi bırakmak istediği zaman öldürüyorsunuz

13
6
yanıtYanıtla
SEBEP SONUÇ:

HARİKA TESPİT HASBELKADER EŞ DOST AKRABA TARAFINDAN TANIŞTIRILIYORSUNUZ TİP YOK KARİYER YOK EKONOMİ SIFIR ONDAN SONRA BENİ BIRAKAMAZSIN NİYE EE BEN BOŞ ADAMIM SEN BENİ BIRAKIRSAN BENİMLE KİMSE EVLENMEZ O ZAMAN SENDE YAŞAMA BENDE ZATEN ŞANSA EVLENDİM

yanıt8
yanıt1
canım sıkıldı:

Arkadaşlar yorum yapan çoğunluk ekonomi maddiyat parasızlıktan bahsediyor size bir şey söyleyeyim farzedin ki siz haklısınız ama gerçek rahmetli kayınpeder sizin söylediğiniz gibi evini satıp parasını damata versey di bu olayı 365 gün ertelerdi sonuç değişmez insanoğlu hep fazlasını ister

5
3
yanıtYanıtla
adanalı:

burada abuk subuk yorum yapanlar; Allah insana, kınadığı şeyi yaşatmadan canını almazmış. dikkatli yorum yapın. iyilik dileyin, hayır dileyin, ıslah dileyin.

7
0
yanıtYanıtla
son saniye:

AZ ÖNCE GİTTİM GÜVERCİN SOKAĞA BAKTIM BIRAKIN CİNAYETİ ADAM KATLİAM YAPMAYA GELSE VAZGEÇER O KADAR GÜZEL BİR SOKAK Kİ YAZIK

4
0
yanıtYanıtla
eko:

yaaa bu savcılıgın tedbır kararları erkeklerı dahada agresıf yapıyor. . bende esımle tartıstım kızgınlık ve sınırden tokat salladım tokattan kacarken kulagına geldı halıylen canı acıdı ben yaptıgım hatanın farkına vardım acıle goturdum polıs ve doktorlar bızı ayırmak ıcın ellerınden gelenı yaptılar allahtan onların gazına gelmedı ve esımde onlara kızdı tabııkı dayağa karsıyız ıstemeden oluyor ama yenı kanunlar kadından yana olunca erkek gurur meselesı yapıyor. . doktor ve polıslerde her seye burnunu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title