Haberler

Ko-mek Gölcük Sergisi'nde Söyleşi

MEK Gölcük Sergisi’ne katılacak olan Dr. Erkan Şamcı, “Dünyamızı titiz kadınlar mı kirletiyor?

KO-MEK Gölcük Sergisi'ne katılacak olan Dr. Erkan Şamcı, "Dünyamızı titiz kadınlar mı kirletiyor?" sorusunu yanıtlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Gölcük sergisi, 8 Nisan Çarşamba günü Dr. Erkan Şamcı'nın "Dünyamızı Titiz Kadınlar mı Kirletiyor?" başlıklı söyleşisi ile açılacak. Evlerde kimyasal ürünler yerine doğal malzemelerle temizlik yapılması gerektiğini her fırsatta dile getiren Şamcı, Gölcük Sergisi'nde hanımlara pratik yöntemler sunacak.

Kocaeli'nin 12 İlçesinde 44 Kurs Merkezi ile 302 Branşta vatandaşlarımıza hizmet veren KO-MEK'te sergiler, Gölcük, İpekyolu, Değirmendere kurs merkezleriyle Gölcük Sanat ve Kaynak Atölyesi'nin kursiyerlerinin yapmış oldukları eserlerin yer alacağı Gölcük ilçe sergisi ile devam edecek. Kursiyerlerin 2014-2015 eğitim sezonu boyunca yapmış oldukları eserlerin halkın beğenisine sunulacağı sergi, 08 Nisan 2015 Çarşamba tarihinde Gölcük Kongre Sarayı'nda açılacak.

KO-MEK' in sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve bu yıl faaliyete geçen "Sağlıklı Mutfaklar" projesi kapsamında saat 14. 00'te Dr. Erkan Şamcı'nın "Dünyamızı Titiz Kadınlar mı Kirletiyor?" konulu konferansı ile açılacak sergi, 10 Nisan tarihine kadar devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Şamcı Gölcük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title