Haberler

Klarnet Sanatçısı Michel Lethiec Urla'da

Urla Müzik Akademisi (UMA) kuruluşunun dördüncü yılında dünyanın ünlü virtüözlerini ağırlamaya devam ediyor.

Urla Müzik Akademisi (UMA) kuruluşunun dördüncü yılında dünyanın ünlü virtüözlerini ağırlamaya devam ediyor. UMA, 5-10 Eylül tarihleri arasında Klarnet sanatçısı Michel Lethiec'i ağırladı. Eğitimin son günü Klarnet sanatçısı Michel Lethiec ve masterclass'a katılan öğrencileri muhteşem bir klarnet dinletisi sundu.

Klarnet sanatçısı Michel Lethiec'in ustalık sınıfı eğitimine katılan Derin Düşenkalkar, Eda Eser, Utku Çetin, Arda Hocaoğlu, Hira Kaçar, Çağıl Zehni, Yiğit Şahan Yüksel, Baran Özünlü, Gürkan Kırankaya, Ömer Berk Taraklı ve Hacer Cansu Yüksel dinletide klarnet ile eserler seslendirirken Başak Gören piyanosuyla öğrencilere eşlik etti. Dinletiye katılan konuklar, Klarnet sanatçısı Michel Lethiec ve öğrencilerinin muhteşem performanslarını dakikalarca ayakta alkışladı.

UMA 2012 Yaz dönemi Masterclass programı 13-17 Eylül tarihleri arasında obua sanatçısı Domenico Orlando'nun vereceği obua eğitimi ile devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

yüksel baran taraklı eylül urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title