Haberler

Kızı, Kocası Tarafından Eşarpla Boğularak Öldürülen Baba Konuştu: Kınalı Tırnaklarından Tanıdım

Güncelleme:

Isparta'da kocası tarafından eşarpla boğularak öldürülen kadının babası, "Morga girdiğimde kızımın yüzü tanınmayacak haldeydi. Kızım olduğunu kınalı tırnaklarından tanıdım." dedi.

Isparta'da kocası tarafından eşarpla boğularak öldürüldüğü iddia edilen Ümmühan Taşpınar'ın babası Yakup Şahin, "Morga girdiğimde kızımın yüzü tanınmayacak haldeydi. Kızım olduğunu kınalı tırnaklarından tanıdım. Tırnaklarında kına vardı." dedi.

KOCASI TARAFINDAN EŞARPLA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Isparta'da yaşayan ve otobüslerde muavinlik yapan Ferhat Taşpınar (22), önceki gün 5 yıllık eşi Ümmühan Taşpınar (22) ile bir yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızını da alarak, Burdur'da yaşayan kayınpederi Yakup Şahin'in evine gitti. Burada çocukları kayınvalidesine bırakan Ferhat Taşpınar, eşini de alıp "Biz gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı. Otomobille Burdur'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Akyaka köyündeki dağlık alana giden Ferhat Taşpınar, kendisini aldattığından şüphelendiği eşiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardında genç kadını elleriyle boğarak öldürdü.

'KARIM KAYBOLDU' DİYE POLİSE GİTTİ

Cesedi ormanlık alanda bırakan Taşpınar, Isparta'ya döndü. Torunları kendisinde kalan Yakup Şahin kızına ulaşamazken, ertesi gün polise giden Ferhat Taşpınar "Karım kayboldu" dedi.

Ancak çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan Taşpınar, eşini kendisinin öldürdüğü itiraf etti. Cesedin yerini de gösteren Taşpınar, jandarmaya teslim edildi.

"KIZIM VE DAMADIMDAN ÖĞLEN VAKTİNE KADAR HABER ALAMADIM"

Burdur Şeker Fabrikası'nda mevsimlik işçi olarak çalışan 50 yaşındaki baba Yakup Şahin, yaptığı açıklamada, kızı ve damadının pazar günü misafirliğe geldiklerini söyledi. Damadı ve kızının çocuklarını anneannesine bırakarak "Markete kuruyemiş almaya gidiyoruz." diyerek evden çıktıklarını belirten Şahin, "Kızım ve damadımdan salı günü öğlen vaktine kadar haber alamadım. İkisinden de haber alamayınca damadım Ferhat'ı 7-8 defa aradım, telefonlarıma dönmedi." diye konuştu.

Kızı, Kocası Tarafından Eşarpla Boğularak Öldürülen Baba Konuştu: Kınalı Tırnaklarından Tanıdım

"KIZIMIN ÖLÜSÜNÜ DE DİRİSİNİ DE BULDURACAĞIM"

Haber alamayınca damadına mesaj attığını ifade eden Şahin, "Polise gideceğim, kızımın ölüsünü de dirisini de bulduracağım. Ortada iki çocuk var.' diye mesaj attım. Mesajımı okuyunca damat, beni aradı, 'Ben de bulamıyorum iki gündür, Ümmühan kayıp. Kapıyı kapattı gitti, ben de onu arıyorum.' dedi. Ferhat ile yaptığım konuşmanın ardından durumu polise bildirdim. Sonra polis, Ferhat ile olay yerine gitti. Damat, olay yerine gittiği polislere kızımı sakladığı yeri göstermiş. Sonrasında polis beni aradı ve hastaneye gittik." dedi.

Kızı, Kocası Tarafından Eşarpla Boğularak Öldürülen Baba Konuştu: Kınalı Tırnaklarından Tanıdım

"MORGA GİRDİM, KIZIM OLDUĞUNU KINALI TIRNAKLARINDAN TANIDIM"

Ferhat Taşpınar'ın, kızını öldürdükten sonra yüzünü tanınmaz hale getirdiğini ve Keçiborlu-Dinar yolu yakınında bir su kanalında çalılıkların arasına sakladığını iddia eden Şahin, şunları kaydetti:

"Morga girdiğimde kızımın yüzünü tanınmayacak haldeydi. Kızım olduğunu kınalı tırnaklarından tanıdım. Tırnaklarında kına vardı. Aralarında herhangi bir problem olduğunu düşünmüyordum. Pazar günü bize misafirliğe gelmişlerdi. Burada birlikte oturduk, yemek yedik, çay içtik. İki tane çocukları var, bir yaşında oğlan çocuğunun adı Ömer Halis, diğeri iki yaşında kız çocuğu Elif Su. Bu çocuklar için yetkililerden yardım istiyorum. Böyle bir olayın başımıza geleceği hiç aklıma gelmezdi. Böyle olacağını bilseydim. Kızımı onunla göndermezdim. Onu da evime almazdım."

Kızı, Kocası Tarafından Eşarpla Boğularak Öldürülen Baba Konuştu: Kınalı Tırnaklarından Tanıdım

Kaynak: AA / 3.Sayfa

kızım dizisi Taşpınar Isparta 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Gamze:

Şimdi bu cani içerde bizim vergilerimizle mi beslenecek. 4-5 yıl yatıp çıkacak ve yeniden evlenecek. Oh ne ala. Asın gitsin ne yaşatıyorsun

41
0
yanıtYanıtla
YETEERRRRR:

yine bir koca cinayeti yine ortada kalan masum çocuklar yine gözü yaşlı ana baba ve yine dağılan bi hayat yıkılan hayaller allahın aldığı canı allahtan başka kimse alamaz diye büyütülen bizler şimdilerde her gün cinayet haberleri okuyan yine bizler. . . ne zaman bitecek bu tip haberler allahım sen geride kalanlara sabır ver o çocuklara iyi bi hayat nasip eyle. . . böyle kötü insanlardan koru bizleri

18
0
yanıtYanıtla
canan:

ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPAR SENİ PİSLİK

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title