Haberler

Kızılcahamam Belediye Başkanı Güney, Vatandaşlarla Buluştu

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Binası Nikah Salonu’nda gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantısında ilçe merkezi ve mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Binası Nikah Salonu'nda gerçekleştirdiği "Halk Günü" toplantısında ilçe merkezi ve mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Güney, ilçe sakinleri ile Halk Günü toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, özellikle işsizlik, park sorunları, kentsel dönüşüm ve yardım konularında talep ve öneriler geldi.

Başkan Muhittin Güney, vatandaşların özel sorunlarını da dinleyerek tüm bu görüşmeler neticesinde konu ile ilgili görevli personele talimat verdi ve bir an önce sıkıntı olan konuların giderilmesini istedi.

Vatandaşlar düzenlenen toplantı ve genel olarak yapılan hizmetlerle ilgili teşekkürlerini, başarı dileklerini ileterek her konuda yanlarında hissettikleri Belediye Başkanına memnuniyetlerini dile getirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Güney Kızılcahamam Ayşe Güney Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title