Haberler

Kız Meslek ve Kız Teknik Lisesinden Mezuniyet Coşkusu

Çorlu'da bulunan Kız Meslek ve Kız Teknik lisesinden okuyan öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Çorlu'da bulunan Kız Meslek ve Kız Teknik lisesinden okuyan öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşadı. Okulun bahçesinde yapılan törene katılım büyük olurken, mezun olan öğrenciler ve aileleri duygu dolu anlar yaşadı.

Okulun bahçesinde yapılan törene Milli Eğitimi Müdürü Muammer Okumuş, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Şube Müdürü Ümit Yılmaz, Okul müdürü Dr. Hatice Sadıkoğlu Avcı ile çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı. Yapılan mezuniyet töreninde Okulda dereceye giren, Cansu Yirun, Sinem Acar, Semra Cengiz, Nurdan Söğüt, Esma Keleş, Tuğba Ömer, Arzu Karagöz, Mücahide Keleş, Hülya Özcirit'e başarı ödülleri verildi. Ödüller Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Metin Akgün, Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz ve Murat Kocabaş birlikte verdiler.

Okul Müdürü Dr. Hatice Sadıkoğlu Avcı, mezun olan öğrencileri kutladığını ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediğini söyledi. Sadıkoğlu Avcı, " Bugün burada çok güzel bir törende sizlerle birlikteyiz. Ben buraya bir buçuk yıl önce geldim. Göreve başladığımda neden daha önce buraya gelmedim diye kendi kendime sordum. Aslında daha önce tayinim çıkmıştı gelmemiştim bununda pişmanlığını yaşadığımı gördüm. Şimdi buradayım. Bu yuva büyük bir yuva 1524 öğrencisi ile Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi olarak tek lisedir. Kahraman anne ve babalar çocuklarınızla ne kadar övünseniz azdır. 200 öğrencimiz bugün buradan mezun oluyorlar. Onlar için yeni bir hayat başlıyor. Onlara önemli olduğu kadarıyla bu sizler içinde çok önemli Başta sizleri ve öğrencilerimi yürekten kutluyorum başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ise dereceye giren öğrencileri göstererek, "Siz bu kadar birinciyi bir arada gördünüz mü? Gerçekten bu öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Tabi onları yetiştire sevgili öğretmenlerimi ve ailelerini kutluyorum. Çorlu'da, 49 bin 758 öğrenci bulunuyor. Bizim için her bir öğrenci ayrı bir değerdir. Burada bugün mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Semra Cengiz Ümit Yılmaz Metin Akgün Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title