Haberler

Kısa Dönemli Ev, Villa ve Tekne Kiralama Sektörüne Güven Damgası: TatildeKirala.com!

ilandır
Güncelleme:

Dünyada yükselen ev ve villa kiralama trendi eğilimine paralel olarak Türkiye'de alışılageldik otel konaklamaları, yerini özel havuzlu süper lüks villa tatillerine bırakıyor.

Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinde bulunan binlerce ev, villa ve tekneyi kredi kartına taksit seçenekleri ve %100 para iadesi güvencesi ile tatilcilere sunarak olumlu yorumlar alan TatildeKirala, şikayetleri ortadan kaldırıyor ve her gün yayına aldığı yeni teknolojik özellikleriyle turizm endüstrisine yeni bir soluk getiriyor.

Kiralık Villa, Ev ve Tekne Tatili Nedir?

Villa kiralama aslında tam anlamıyla özgürlük demek. Oteldeki lükslerin ve imkanların çok daha ötesinde olanaklar sağlayan villa kiralama sistemi, otellerin katı kurallarıyla değil, tatilcinin kendi koyduğu kurallarla, sadece misafirlerine özel bir tatil vadediyor. Değeri milyonları aşan büyük kiralık villalar, özel korunaklı havuz, jakuzi, mükemmel bir manzara ve özel bir bahçe imkanlarını tatilcilere hem ekonomik fiyatlarla hem de kaliteli seçeneklerle sunarak, oteldeki küçük bir odada geçirilen tatil dönemini de geride bırakıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının alternatif konaklama alanında açıkladığı son verilere göre kiralık villa ve evlerde konaklayan turistlerin geceleme süresi ise yüzde 29 artarak 5,3 milyona ulaştı. Antalya başta olmak üzere, Türkiye'nin en gözde tatil bölgeleri olan , Kalkan, , Fethiye, Marmaris ve Kuşadası'nda tatilciler artık alternatif konaklamayı tercih ederek, Kalkan gibi bölgeleri villa turizminin merkezi haline getiriyor.

Neden Villa Kiralama Tercih Ediliyor?

Her bütçeye uygun villaların, evlerin ve teknelerin olduğu bu sistemde, kalabalık arkadaş grupları ya da büyük aileler tatilini çok daha uyguna getirerek, lüks imkanları fahiş fiyatlar yerine çok daha makul fiyatlarla yaşayabiliyorlar.

Balayı çiftlerinin ve muhafazakâr ailelerin de gözdesi olan kiralık villa tatili, dışarıdan görünmeyen özel havuzlara, jakuzilere ve diğer imkanlara sahip olması sebebiyle, mahremiyet ve özgürlük isteyen tatilciler tarafından yoğun bir şekilde talep görüyor.

TatildeKirala ile Güvenli Rezervasyon Sistemi

TatildeKirala, Türkiye'de benzer alanda faaliyet gösteren firmalardan birçok önemli teknolojik farklar ile ayrılıyor. Bunlardan en önemlisi ise hem misafirleri hem de ilan verenleri olumsuz durumlara karşı korumak için Tatilde Kirala tarafından geliştirilen 'Güvenli Rezervasyon Sistemi'. Misafirlerinden olumlu yorumlar alan bu yeni yaklaşımla ev ve tekne tatili yapmak isteyen Türk tatilcilerinin en büyük kâbusu olan dolandırılma riski ortadan kaldırılıyor ve alternatif konaklama alanında yaşanan şikayetleri bu sistem ile çözüme kavuşturuluyor. Güvenli Rezervasyon Sistemi ile TatildeKirala.com, villa kiralama sektöründe ziyaretçilerine maksimum seviyede güven ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title