Haberler

Kırkağaç Kavunu Tek Tıkla Evlere Teslim

Güncelleme:

Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde kavun üreticiliği yapan İsa Efe, kurduğu internet sitesinden sipariş alıp Türkiye'nin dört bir yanına Kırkağaç kavunu gönderiyor.

Kırkağaçlı üretici İsa Efe, babadan oğula uzun süredir kavun üreticiliği yaptıklarını söyleyerek ürünlerini daha fazla tüketiciye ulaştırmak için araştırma yaptığını ifade etti. www.kirkagackavunu.com.tr adıyla bir site kurduklarını belirten Efe, internet üzerinden yoğun sipariş aldıklarını kaydetti.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNE ULAŞTIRMAYI HEDEFLİYOR

Kırkağaç kavununun lezzetine dikkat çeken Efe, "Kırkağaç kavunu markası tescillendi. Kırkağaç kavununun barkod ve etiketli olarak paketinde Türkiye'nin her yerine ulaşmasını istedik. Müşterilerimiz tek tıkla lezzetli kavunlarımızı tüketebilecek, bunun için çalışmalarımızı tamamladık" dedi.

AVRUPA'DA TANINMASI İÇİN SOSYAL MEDYADALAR

Yaklaşık 1 ay önce bu hizmeti vermeye başladıklarını anlatan İsa Efe, günde yaklaşık 100 koliyi Türkiye'nin çeşitli noktalarına ulaştırdıklarını dile getirdi. İstanbul ya da Ankara'ya 1 gün içerisinde ürün gönderebildiklerini belirten Efe, Anadolu'daki pek çok ile ise 2 günde ulaştıklarını söyledi. Efe, Kırkağaç kavununun Avrupa'da da tanınması için sosyal medyayı kullandıklarını sözlerine ekledi.

PATENTLİ KIRKAĞAÇ KAVUNU SUNUYOR

Kırkağaç İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın ise Kırkağaçlı girişimcilerin markalaşan kavunu daha rahat pazarladıklarını belirterek, "Bu siteyle Türkiye'nin her yerine patentli Kırkağaç kavunu sunma imkanı sağlandı. Tüketicilere bol bol Kırkağaç kavunu tüketmelerini öneriyorum" dedi.

Koliyle adrese teslim edilen kavunun 4 tanesi yaklaşık 15 kilo ağırlığında ve yaklaşık 40 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırkağaç Türkiye İsa Efe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title