Haberler

Kırıkkale Belediyesi'nden Temiz Çevre Kampanyası

Kırıkkale Belediyesi başlattığı temiz çevre kampanyası kapsamında kentteki ilkokul öğrencilerine eğitim eğitim vermeye başladı.

Kırıkkale Belediyesi başlattığı temiz çevre kampanyası kapsamında kentteki ilkokul öğrencilerine eğitim eğitim vermeye başladı.

Temizlik Kampanyası kapsamında Karşıyaka Mahallesi İsmail Üstüner İlkokulu 3 ve 4'ncü sınıf öğrencilerine kişisel ve çevre temizliği hakkında eğitim verildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yaşanabilir bir çevre için insanların bilinçlendirilmesi gerektiğini, bu nedenle de işe küçük yaşta başlanılmasının daha etkili olacağını kaydetti.

Program dahilinde Nisan ayına kadar eğitimlerin devam edeceğini ifade eden Bakır, tamamı Belediye personelleri tarafından hazırlanan 'Feyza'nın Temiz Dünyası' adlı hikaye kitabını öğrencilere hediye etti.

Konuşmasının ardından öğrencilerin arasında hatıra fotoğrafı çektiren Bakır, öğrencilere Temizlik Müdürlüğünün belirttiği saatlerde çöplerin çıkarılmasını ailelerine iletmesini istedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Bakır Karşıyaka Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title