Haberler

Kirazlıyalı sahiline yakışan tesis

Körfez Belediyesi tarafından Kirazyalı sahilinde insanların güzelce vakit geçirmesi ve dinlenmesi amacıyla yapılan çay bahçesi hizmete açıldı.

Körfez Belediyesi tarafından Kirazyalı sahilinde insanların güzelce vakit geçirmesi ve dinlenmesi amacıyla yapılan çay bahçesi hizmete açıldı.

Körfez Belediyesi, Kirazlıyalı sahilinde bir yeniliğe daha imza attı. Yaz günlerinde vatandaşlara daha kaliteli, daha hijyenik ve daha sağlıklı bir şekilde hizmet üretebilmesi için çay bahçesi baştan aşağı yenilendi. İnsanların rahatça dinlenebilmesi adına yeni sandalyeler ve masalar konulurken, işletmenin menüsü de genişletilerek vatandaşların talebine cevap verebilecek duruma getirildi. Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan ve Sosyal Tesisler Koordinatörü Ömer Güney de ilk gün tesiste incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, çay bahçesinin bölge için bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Önceliklerimizi halkımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Kirazlıyalı sahiline inen vatandaşlarımız rahatlıkla burada dinlenerek güzel vakit geçirebilecek" dedi.

Körfez Belediyesi tarafından modern hale getirilen çay bahçesi içerisinde soğuk ve sıcak içecekler dışında aperatif yiyecekler de halkın hizmetine sunacak. Sosyal Tesisler Koordinatörü Ömer Güney, tesiste en kaliteli şekilde hizmet verileceğini belirtti. Vatandaşlar da Körfez Belediyesi'ne teşekkür ederek, bölgedeki önemli bir eksikliğin giderildiğini belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Körfez Belediyesi Ömer Güney Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title