Haberler

Kimsesiz Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Gölcük'te bir araya gelen farklı meslek gruplarından arkadaş grubu, topladıkları yardımlarla kimsesiz 55 çocuğa ayakkabı aldı.

Gölcük'te bir araya gelen farklı meslek gruplarından arkadaş grubu, topladıkları yardımlarla kimsesiz 55 çocuğa ayakkabı aldı.

Gölcük'te ikamet eden Uğur Yeşildağ, İzzet Kemaldar, Enver Kaya, Osman Samur, Can Çapa, Ahmet Eren, Ramazan Badiş, Hakan Saka ve Ayhan Altun, Gölcük Saraylı Çocuk Yurdu'ndaki çocukları sevindirmek için harekete geçti.

Çevreden de topladıkları nakdi yardımlarla yurtta bulunan 55 çocuğu bir ayakkabı mağazasına getiren yardımseverler, çocukların istedikleri ayakkabıları almasını sağlayarak, yüzlerini güldürdü.

Uğur Yeşildağ, faydalı bir etkinlik yapmak için arkadaşlarıyla bir araya gelerek kampanya başlattıklarını belirtti.

Kimsesiz çocuklara yardımı uygun gördüklerini anlatan Yeşildağ, "Yurt müdürü bu konuda bize destek verdi, kendisine teşekkür ederiz. Bu tür sosyal yardımları, ilçemizde her genç yapabilecek kapasitede. Biz bu örneği başlattık. İnşallah bu yardımlar devam edecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Eren Kaya Osman Yeşildağ Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title