Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'de Kırgız Güzel, 30 Bin TL'yi Alıp Gitti

Güncelleme:

Ekran başındakilerin "İlk sorularda elenir" dediği Kırgız yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'den 30 bin lira ödül kazanarak herkesi şaşırttı.

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster'in önceki gün yayınlanan bölümüne aslen Kırgızistanlı olan Evgeniia Krivenko isimli yarışmacı damga vurdu.

PERFORMANSIYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Haberler.com'da yer alan habere göre; 2012 yılından beri Türkiye'de yaşayan Kırgız güzel, Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde yüksek lisansını tamamlıyor. Yarışmadaki hedefi 15 bin TL kazanmak olan Evgeniia Krivenko, performansıyla Murat Yıldırım başta olmak üzere herkesi şaşırttı ve 30 bin TL ödülle ayrıldı.

Kim Milyoner Olmak İster'de Kırgız Güzel 30 Bin TL'yi Alıp Gitti

AİLESİNE TÜRKİYE'Yİ GEZDİRECEK

Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen yarışmacı, kazandığı parayla ailesine Türkiye'yi gezdirecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (40)

AK:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN '' I RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

15
18
yanıtYanıtla
memocan adana01:

DOLAR 5TL AKARYAKIT 10TL OLSA OYUMUZ YINE ERDOGANABU ULKEYI REISTEN BASKA YONETEMEZZ BUNU HERKEZ BILIYOR AYRICA REIS BOSUNA TOPUNUZ GELIN DEMIYOR TOPUDA GELSE HAZIRAN DA HERSECIMDE OLDUGU GIBI BU SECIMDEDE PARTILERI SANDIGA GOMECEK

11
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dolar benzın vs ıstersen 100 tl olsun hıc umurumda bıle degıl yeterkı ulkemıze vatanımıza bayragımza zarar gelmesın bız kuru ekmegede razıyız hazırandan sonra ıns hersey yoluna gırecek hedef 2023

8
11
yanıtYanıtla
...:

''SMORGON'' SENİN GİBİLER OLMASA DAHA GÜZEL OLACAK BENCE. . OLM ZATEN 2023 MESELESİNİ MAHVETMEK ADINA YAPILIYOR HERSEY. BU KADAR MI MALSINIZ LAN !

yanıt1
yanıt0
iborotti:

inadına devammmm vatan için din için gelecek için Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaması için devammmm

10
9
yanıtYanıtla
UCUZ SUCUK:

SALLANGOZLAR ELİNDE KALMAZ FURKANLARA SATARSIN

yanıt0
yanıt1
TÜRK:

''ucuz sucuk'' nickli seni satalım. . belki bir işe yararsın ? ne dersin mal

yanıt2
yanıt1
kral alex:

TAMAM

12
6
yanıtYanıtla
BŞR:

DEVAM ! ! !

10
7
yanıtYanıtla
ESMA:

kardeşim gezi meselesi bitti şimdide bu tamam meselesi çıktı. . rabbim bunların eline düşürmesin bizi inşallah. . cumburbaşkanı düşmanlığı kafa yapmış bunlarda. . üstad Necip Fazıl''ın dediği gibi '' bizdeki bugünkü muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razıdır '' cümlesi. . herşeyi özetliyor. boşver takma, siyonistlere, fetöcülere, çapulculara, pkklılara bu ülkeyi yedirtmeyeceğiz Allahın izniyle. .

yanıt4
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title