Haberler

Kılıçoğlu Danış Towers İstiklal Caddesi'ne Döndü

Emlak Konutları mevkiinde bulunan ve Çorlu'nun yeni çekim merkezi olarak nitelenen edilen Kılıçoğlu - Danış Towers'ta ki hareketlilik artıyor.

Emlak Konutları mevkiinde bulunan ve Çorlu'nun yeni çekim merkezi olarak nitelenen edilen Kılıçoğlu - Danış Towers'ta ki hareketlilik artıyor. Her geçen gün açılan yeni iş yerleri nedeniyle bölge Çorlu'nun İstiklal Caddesi olarak nitelendiriliyor.

Yeni yapılan ve tamamlanma aşamasında ki yeni vergi dairesinin yanında yer alan Kılıçoğlu - Danış Towers içerisinde barındırdığı birçok seçkin marka ile Çorluluların uğrak noktası oldu. Çorlu'nun yeni çekim merkezinde şehir gürültüsünden uzak, nezih mekanları, restoranları, kafeleri ve bir çok farklı sektörden alışveriş yapabilmenin mutluluğunu yaşayan bölge halkı aynı zamanda hem alışveriş hem de dinlenmenin tadına varıyor.

Özellikle her yaş kesiminden insana hitap eden sektörel yapısı ile dikkat çeken ve İstanbul'un meşhur İstiklal Caddesini Çorlulularla buluşturan Kılıçoğlu-Danış Towers yeni iş kurmak isteyenlerin ve yatırım amaçlı ofis almak isteyenlerin akınına uğruyor. İstanbul ve çevre illerden bir çok yatırımcının yatırım amaçlı iş yeri satın almak için çalışmalar yaptığı Kılıçoğlu - Danış Towers'ta restoranlardan cafelere Migros'tan Dominos Pizza'ya kadar bir çok seçkin firma bulunuyor.

Son olarak Çorlu'da düzenlenen 10. Türkçe Olimpiyatları etkinliği için 65 farklı ülkeden Çorlu'ya gelen öğrencilere ev sahipliği yapan Kılıçoğlu - Danış Towers hem öğrencilerden hem de misafirlerinden tam not aldı. Trafik sıkıntısı ve şehir gürültüsünün olmadığı Çorlu'nun yeni İstiklal Caddesinde çocuklar için de oyun alanları bulunuyor.

Farklı ihtiyaçların tek noktada karşılanabileceği Kılıçoğlu - Danış Towers'ta gıda, hediyelik eşya, eğitim, sağlık gibi birçok sektör üzerine farklı iş yeri hizmet veriyor.

(SŞ - )

13.06.2012 18: 07: 21

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstiklal Caddesi İstanbul Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title