Haberler

Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da İşçi ve Esnafın Sorunlarını Dinledi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da bulunan Amele Pazarında işçilerle sohbet etti.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'da bulunan Amele Pazarı'nda işçilerle sohbet etti. İşçiler birlikte çay içtikleri Kılıçdaroğlu'na, iç savaştan kaçan Suriyeliler nedeniyle iş bulamamaktan dert yandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Yakup Akkaya ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile birlikte sabah erken saatlerde konakladığı otelden çıkarak Su Meydanı'nda bulunan ve Amele Pazarı olarak bilinen kahvedede bulunan işçilerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu birlikte çay içerek sohbet ettiği işçilerin sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu'nu karşılarında gören inşaat işçileri, Suriyeli işçilerin ucuz çalışmasından dolayı iş bulamadıklarından yakındı. Aylardır iş yapamadıklarını dile getiren işçiler, bu sorunun çözülmesi için Kılıçdaroğlu'ndan destek istedi. Yaklaşık yarım saat kahvede kalan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Haşimiye Meydanı'na geçerek işyerini açan esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Kendisine ikram edilen pogaçadan yiyen Kılıçdaroğlu bazı vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberindeki kurmaylarıyla birlikte Yenice Mahallesi'ndeki Hayvan Pazarı esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi. Kılıçdaroğlu, sorunu dinlemek için Şanlıurfa'ya geldiklerini söyledi. Kılıçdaroğlu daha sonra Hal Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada esnafla birlikte sabah kahvaltısı yapan Kılıçdaroğlu, "Şanlıurfa'da iktidarın milletvekilleri var onlardan hangisi Şanlıurfa'nın sorunlarını mecliste gündeme getiriyor? Bizim burada milletvekilimiz olmamasına rağmen İstanbul milletvekilimiz Mahmut Tanal, her hafta sonu buraya gelerek sizlerin sorunlarını dinleyip meclis gündemine taşıyor. Bugün da ben genel başkan yardımcılarımızla buraya gelerek sizlerin sorunlarını dinliyoruz" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Yakup Akkaya Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title