Haberler

Kılıçdaroğlu'na attığı kahkahayla tepki çeken Buket Aydın "AK Partili misiniz?" sorusunu yanıtladı

Güncelleme:

Eski haber spikeri Buket Aydın, 31 Mart seçimi sürecinde Kılıçdaroğlu ile yaptığı programdaki kahkahaları ile çok konuşulmuştu. Aydın, konuyla ilgili "Buket Aydın, AK Partili olduğu için güldü diyorlar ya, ben AK Partili olsam da muhalefet partisi genel başkanına saygısızlık edemem, nokta" açıklaması yaptı.

Ünlü spiker Buket Aydın, katıldığı televizyon programında, 31 Mart seçim sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı söyleşideki kahkahasıyla gündem olmuştu. Kılıçdaroğlu; partisinin "İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin'i kesinlikle kazanacağını" söylemesinin ardından kahkaha atan Aydın, merak edilen soruyu yanıtladı. Aydın, "AK Partili olduğu için güldü diyorlar ya, ben AK Partili olsam da muhalefet partisi genel başkanına saygısızlık edemem, nokta" dedi.

Okan Bayülgen'in 'Neden gülüyordunuz?' sorusuna Buket Aydın "Benim CHP'li olmamam, CHP Genel Başkanı'na saygısızlık edebileceğim anlamına gelmez. Diyelim ki Buket Aydın, AK Partili" yanıtı verdi. Bu sözlerin üzerine araya giren Bayülgen bu kez 'AK Partili misiniz?' diye sordu. Aydın, "Ben apolitik olmayı tercih ediyorum. Ben gazeteci olarak herhangi bir partili olamam. Buket Aydın, AK Partili olduğu için güldü diyorlar ya, ben AK Partili olsam da muhalefet partisi genel başkanına saygısızlık edemem, nokta" dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart sürecinde Kanal D'de Buket Aydın'ın konuğu olmuştu. Programda, CHP Lideri; partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin'i kesinlikle kazanacağını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun seçim iddialarını gülerek karşılayan Buket Aydın, gündem olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Buket Aydın Aydın Güncel Haberler

500

Yorumlar (107)

kral:

anamuhalefet partisi olarak herşeye karşı ülke menfaatlerini bile göremiyor dış güçlerle aynı ağzı konuşan muhalefetten ülkeye ne hayır gelir

27
43
yanıtYanıtla
şaman:

Arayış şeklin isme yansımış KRAL

yanıt2
yanıt2
Kemal kilictarşaban:

Ama bu adamada anca gulunur bence tiyatrocu olmaliymis yanlis meslek secmis

19
32
yanıtYanıtla
SAmet:

Sen tiyatrocu arıyosan esas bakman gereken yere bak hakikisi orada. Dediklerini yaptımı aldımı bu şehirleri? Aldı nokta.

yanıt11
yanıt3
depdep:

he ya kardeş valla yaptığı gafları okudukça izledikçe kahkaha atıyorum zaten kendine hayrı yok nasıl chp nin başına geçmiş oda ayrı bir muamma hadi onu nasıl seçiyorlar oda ayrı. gerçi kazandığı tek seçim kendi seçimi.

yanıt5
yanıt6
imamhatipli:

kalite bu kadar mı dipte

yanıt4
yanıt0
FB:

Kılıçdara herkes gülüyor kukla

23
18
yanıtYanıtla
anla:

insanlar bazen anlamadıkları güler ve nasıl cevap vereceğini bilemez evet en büyük hatası herkesi zeki sanması ama bir aptala anlatır gibi anlatsa kimse gülmez o zaman herkes anlar

yanıt5
yanıt2
anla:

bizimde işyerinde bir kaç arkadaşımız var iş hakında birşeyler anlatıyorum anlamıyo mal mal sırıtıyor

yanıt4
yanıt2
Mert:

Ana mualefet liderine bu denli bir kahkahalı cevap seviyesizce bir davranıştır. Bu sunucuların seviyesiz insanlardan oluştuğunun ispatıdır. Buket aydın ismini ne görmek isterim, ne dinlemek nede onun bulunduğu kanalı seyretmek. . . nokta.

31
9
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title