Haberler

Kılıçdaroğlu, Enes İbrahim'i Kabul Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Makedonya Sosyal Demokrat Blok içindeki Türk Hareket Partisi’nin Milletvekili Enes İbrahim ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’yü makamında kabul etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Makedonya Sosyal Demokrat Blok içindeki Türk Hareket Partisi'nin Milletvekili Enes İbrahim ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'yü makamında kabul etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Makedonya Sosyal Demokrat Blok içindeki Türk Hareket Partisi'nin Milletvekili Enes İbrahim ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'yü Genel Merkez'de kabul etti. Ziyarette, Balkanlar'daki son gelişmeler hakkında bilgi veren İbrahim, Makedonya ve diğer Balkan ülkelerinde yaşayan soydaşların sorunlarını CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na aktardı.

Kılıçdaroğlu da ziyaretten dolayı Türk Milletvekili İbrahim'e memnuniyetini belirterek, en kısa sürede bölgeyi ziyaret etmek istediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, "Balkanlar'da yaşayan tüm soydaşların, Türkiye ile birlik ve beraberliğini güçlendirecek her türlü politikaya CHP olarak katkı vermeye devam edeceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Emre Köprülü Makedonya Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title