Haberler

Kılıçdaroğlu: Bir İdeal İçin Yürüyoruz (3)

'İSTANBUL'A 100 KİLOMETRE'Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nü sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 19'uncu günde, gazeteciler, yazarlar ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri de eşlik etti.

'İSTANBUL'A 100 KİLOMETRE'

Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nü sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 19'uncu günde, gazeteciler, yazarlar ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri de eşlik etti. Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, gazeteci- yazar Levent Gültekin ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan da Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü.

Kılıçdaroğlu, yürüyüşte Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, İstanbul'a 100 kilometre kaldığını gösteren tabelanın yanından geçti. Yürüyüşe katılan birçok kişi, bu tabelanın önünde fotoğraf çektirdi.

PARTİ MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Adalet Yürüyüşü'nde Kartepe Uzunçiflik'te mola verilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, içerisine masaların konulduğu çadırda Parti Meclisi toplantısını yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü' sırasında 2 MYK, 1 grup ve bugün ise Parti Meclisi toplantısı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title