Haberler

    Kia'nın Survivor Macerası!

    Yurt Gazetesi otomotiv sayfasında yer alan haber.

    Geçtiğimiz hafta Survivor'da ilkginç bir ödüle ve ödül oyununa tanık olduk. Survivor'da 4 yarışmacıya anneleriyle ilgili sorular soruldu ve yarışmanın birincisine Kuia Sportage armağan edildi. Bütün bunları biliyorsunuz peki bu ilginç ödül oyunu ve sonrasında neler oldu. İşte o ilginç öykü. Türkiye'de Çelik Motor distribütörlüğünde satılan Kia Sportage, geçen hafta yayınlanan Survivor'un yıldızı haline geldi. Begüm, Hasan, Nihat ve Anıl'dan oluşan 4 yarışmacıya anneleriyle, annelerine de çocuklarıyla ilgili sorular sorularak gerçekleştirilen yarışmada en çok doğru yanıtı bilen Begüm aracın sahibi oldu. Bu tür bir yarışma ve ödül Survivor'da da pek de alışkın olmadığımız bir şeydi. Nefis ada görüntüleri eşliğinde dakikalarca ekranda Kia Sportage gösterildi ve yarışmacılar araçtan söz ettiler. İşte bu ilginç ödül ve ödülün perde arkasındaki yaşananları Çelik Motor yetkililerinden öğrendik. Çelik Motor Reklam Departmanı ile Acun Medya'nın bir araya gelerek Survivor'da bir otomobil markasıyla ortak bir iş yapma fikrinden yola çıkılmış. Survivor mantığına en uygun olarak Kia Sportage seçilmiş. Peki araç adaya nasıl gitti? Herkesin merak ettiği bu konu da çok basit bir çözümle halledilmiş. Kia dünyada 172 ülkede faaliyetlerini sürdürdüğü için Survivor adasında araç bulmak hiç de zor olmamış. Ada'daki Sportage turundaki helikopter çekimleri ise Çelik Motor yetkilileri için çok hoş bir sürpriz olmuş. Acun da 1 tane Sportage almış!

    Lüks otomobillere meraklı olan Acun Ilıcalı'ın da aracı beğenerek alması Kia yetkililerini çok memnun eden bir gelişme olmuş. İşin maliyeti ise gayet makul ve korkutucu olmayan boyutlarda olduğu ifade ediliyor. Çelik Motor yetkilileri verdikleri akılcı bütçeden de bunun yansımalarından da çok memnun. Çelik Motor genel müdürü Bora Koçak göreve geldiğinden beri radikal ve agresif reklam anlayışıyla başarılı işlere imza atarken Kia Sportage ve Survivor başarısı bunun en büyük kanıtı oldu. YURT GAZETESİ

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Çelik Motor Türkiye Kia Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title