Haberler

Keşke Azer De Görseydi

Güncelleme:

'Seninki Kaç Para'nın galasında Ocak ayında ölen filmin oyuncusu Azer Bülbül unutulmadı.

"Seninki Kaç Para" filminin galası önceki gece City's'de gerçekleşti. Geceye filmin başrol oyuncularından Fulden Akyürek'in ablası, şarkıcı Umut Akyürek ve eşi Oktay Ertuğrul, Ece Gürsel, Tuğba Özay, Berkay ve Polat Yağcı'nın da aralarında bulunduğu ünlüler katıldı. Gecede Umut Akyürek ve eşi, ilginç kıyafetleriyle ilgi odağı oldu.

AZER BÜLBÜL ANILDI

Filmin oyuncularından biri olan rahmetli Azer Bülbül de galada anıldı. Bülbül'ün posteri çiçeklerle süslenerek özel bir anma köşesi oluşturuldu. Filmin yapımcıları Fırat Boran ve Fatih Toka; "O da şu anda aramızda olmalıydı. Allah'ın takdiri" dedi.

Sahne çalışmalarını sürdürdüğü Antalya'da yaşayan Azer Bülbül, kaldığı bir otel odasında hayatını kaybetmişti.

Akdeniz Üniversitesi'nde yapılan otopside sanatçının ölüm nedeniyle ilgili olarak ilaç kalıntısına rastlanmamıştı. Buna karşılık Bülbül'ün kalp damarlarından ikisinin tıkalı olduğu, kalbinin de normal ölçülerden daha büyük olduğu tespit edilmişti.

Sanatçının kalp ritim bozukluğu yaşadığını söyleyen 11 yıllık menajeri Mehmet Duran, uyuşturucu ve cinsel gücü artırıcı hap iddialarının doğru olmadığını, 2 yıldır alkol bile kullanmadığını söylemişti. Azer Bülbül, vefatının ardından İstanbul Esenyurt mezarlığına defnedilmişti.

YENİ ALBÜME SEVİNİYORDU

Sanatçının 22. albümü 'Duygularım'ı geçen hafta çıkardığını ve 'Karakolluk olurum' şarkısına klip çektiğini belirten Mehmet Duran, 'Klip, bir hafta sonra televizyonlarda yayınlanmaya başlayacaktı. Onun mutluluğunu yaşıyordu. O içimizden biriydi' diye konuşmuştu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Umut Akyürek Azer Bülbül Tuğba Özay Ece Gürsel Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title