Haberler

Keşan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi açıldı

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Keşan ilçesinde Keşan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Keşan ilçesinde Keşan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılışına katıldı.

Demircan, Keşan Belediyesi yerleşkesindeki açılış töreninde yaptığı konuşmada Edirne'nin köklü bir tarih ve kültür kenti olduğunu söyledi.

TBMM Kadın - Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da Edirne'nin Osmanlı'ya başkentlik yapmış tarih ve kültür kenti olduğunu belirtti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise sanat ve kültüre değer vermeye devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından, Demircan ve beraberindekiler eğitim sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Nihal Atsız Kütüphanesi ve Selim Sesler Tiyatro Salonu'nu da gezen Demircan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Demircan ve protokol üyeleri burada sunulan tiyatro gösterisini de izledi.

Keşan bezinden yapılan yelek ve kasketi Demircan'a hediye eden Helvacıoğlu, "Keşan bezi Karadeniz bölgesinde kullanılan bir kumaş. Bizde isim benzerliğinden dolayı bunu kullanmak istedik. Kadın kooperatiflerimiz kasket ve yeleğin üretimini yapacak." dedi.

Demircan, yeleği giyip, kasketi taktıktan sonra, hediyeler için teşekkür etti.

Açılışa AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk,Keşan Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Edirne Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title