Haberler

Kent Konseyi'nde Şenel Dönemi

Güncelleme:

6. olağan genel kurulunun yapıldığı Gebze kent Konseyi'nin yeni dönem başkanlığına Gültekin Şenel seçildi. Şenel başkanlığı mevcut başkan İbrahim Güngör'den devraldı

GENİŞ KATILIM

Gebze Kent Konseyi'nde Şenel dönemi. Gebze Kent Konseyi'nin 6. Olağan genel kurulu önceki gün yapıldı. İbrahim Güngör başkanlığındaki Gebze Kent Konseyi'nin olağan genel kurulunda yeni başkan Gültekin Şenel oldu. Gebze Kent Meydanı'nda bulunan manolya salonunda yapılan genel kurula Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kent konseyi yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel ve diğer davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda ilk olarak divan oluşturuldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in divan başkanı Elif Günhan, Zihni Aydın, Şermin Delipınar ise divan üyeliğine seçildi.

GÜNGÖR'E TEŞEKKÜR

Divanın oluşturulmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kent Konseyi'nin en büyük başarısı insanları bir araya getirmektir. Kent Konseyi değişik platformlardaki insanları bir araya getirmiştir. Yaşadığımız deneyimlerden dolayı bu genel kurulda biraz daha farklı bir yol izledik. 2009 yılından bu yana Gebze büyük bir değişim sağladı. Bu başarının temelinde ekip çalışması var. Gebze'de yaşayanlar çok şanslı. Kent Konseyi'mizin başkanı sayın İbrahim Güngör'e teşekkür ediyorum. Bugüne kadar germeden, tartışmadan bir dönem geçirdik. Bugün kent konseyinde yeni bir yönetim oluşacak. Gebze'ye bir çivi daha çakana dua edeceğiz" dedi.

GEBZE İÇİN ÇALIŞTIK

Gebze Kent Konseyi'nin başkanlığını yürüten İbrahim Güngör ise yaptığı konuşmada, "3 dönem Gebze Kent Konseyi başkanlığı görevini yürüten işadamı İbrahim Güngör ise"Doğru olanı yapmaya çalıştık. Kent Konseyi insanların serbest düşüncelerini, serbestçe söyleyebildiği bir ortam oldu. Amacımız kavga etmek değildir. Kavgadan kimsenin fayda sağladığını görmedik. Bu konuda örnek olmaya çalıştık. Siyasi görüşleri Kent Konseyi'nde dillendirmedik. Kimseye Kent Konseyi'ni kullanarak kendilerini dolaylı menfaat sağlaması fırsatını vermedik. Gebze Kent Konseyi sadece Gebze'de değil, Türkiye'de kendisini kabul ettirmiş durumdadır" ifadelerini kullandı. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan konuşmasında, "Kent konseyi bir ihtiyaçtan doğan bir birimdir. Konsey bugüne kadar ilçenin sesi oldu. Bu hizmette emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ORTAK PAYDA GEBZE!

Başkanlığa seçilen Gültekin Şenel ise herkesin ortak paydasının Gebze olduğunu belirterek, "Ortak paydamız Gebze. Bu kente karşı olan sosyal sorumluluğumuz gereği önerilerimizin vatandaşlarımızla beraber belediye başkanlarına ileteceğiz. Hep beraber yapacağız çalışmalar ile Gebze'de güzel işere imza atacağız" dedi. Genel Kurul'da tek aday olan işadamı Gültekin Şenel, Gebze Kent Konseyi Başkanı seçildi. İşte Gültekin Şenel'in listesi; Adem Açıkel, Ahmet Kısbet, Şakir Saldırıcı, Zihni Aydın, Cemalettin Uysal, İlhan Kadıoğlu, Bilge Ercan Altıntaş, Mücahit Sak,Tevhide Buğan, Erdoğan Şamlı, İpek Çulha, Necdet Balcı, Mehmet Yılmaz, Ayşe Nur Albaykal, Seçil Selçuk, Fatih Soylu, Ahmet Yazıcı, İrfan Ayaz, Halil İbrahim Başçifçi, Şermin Delipınar, Şenyurt Asker, Yusuf Demirhan, Cenk Ataman, Secaattin Aydın, , Ziyaattin Erattır, Cuma Yürekli, Şerafettin Koç, Erol Yıldız, Remzi Kandaz, Ali Osman Kılcan, Nilgün Aydın, Feride Özkan, Orhan Susar, İbrahim Güngör, Erol Bayındır, Şükriye Kavran, Osman Alkan, Çiler Boylu, Mustafa Rençber, İsmail Yılmaz, Haluk Öztekin, Enver Şahin, Elif Gülhan Balcı, Erol Ateş, Satılmış Yılmaz, Aysel Kolsuz, Vedat Uslu, Nurettin Memoğlu, Zeki Gündüz, Hülya Kaynak, Necati Özyurt, Mikail Ozan, Şerife Orak, Resul Orman.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Güngör Gültekin Şenel Nilgün Aydın Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title