Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Misket Şov

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla ünlenen Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder'in düğününde, misket oyunuyla hayran bıraktı.

8 yıldır birlikte olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, önceki akşam nikah masasına oturdu. Kısa süreli bir ayrılık yaşayan, barışır barışmaz da evlilik tarihi alan çiftin düğününü Portaxe'de yapıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

İrfan Özata'nın şarkılarıyla renk kattığı düğüne, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Büşra Pekin ve Sema Öztürk gibi pek çok tanınmış sima katıldı.

KOBAL-İMİRZALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNE DAMGA VURDU

Törende gözler evlilik kararı aldıkları iddia edilen İmirzalıoğlu-Kobal çiftindeydi. Başta BKM Mutfak oyuncuları olmaz üzere çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğüne Kenan İmirzalıoğlu sevgilisi Sinem Kobal ile geldi.

Konuklar düğünden renkli kareleri sosyal medyadan paylaştı.

KENAN'DAN MİSKET ŞOV

Yöresel oyunlarda iddialı olan Kenan İmirzalıoğlu, düğünde hünerlerini sergiledi. Çalan her müzikte sahnede yerini alan İmirzalıoğlu, oyun havlarındaki yeteneklerini gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Emrah Parlak Kenan İmirzalıoğlu Şahin Irmak Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (15)

ADIMYOK:

resmen adam sinemle çıkarak gözlerden düşürdü kalitesini düşürdü ! sinem ne yaa ne güzel ne de kaliteli, boş insan, oyunculuk desen zaten sıfır. Kenan resmen bitirdin kendini

11
9
yanıtYanıtla
Semanur:

Sinem ve Kenan, birbirinize çok yakışıyorsunuz hemen evlenin çoluk çocuk sahibi olun

12
8
yanıtYanıtla
Recep:

KIKANANLAR ÇATLASIN BE SİNEM, YANINDAKİ ADAM GIBI ADAM, KIYMETINI BIL.

14
5
yanıtYanıtla
1907:

sinem kıyafetini çook muu ARADIN. sende de hiç tarz yokmuşşş

7
5
yanıtYanıtla
Net:

Tencere yuvarlanmış kapahını bulmuş.İki tipsis bukadar yakışır birbirine.inşallah evlenirsiniz

7
4
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Bunlarda Nasıl mide var arkadaş yuuuh

6
2
yanıtYanıtla
Asi genç bu nasıl asilik:

Erkekler 4 karı alıp bir arada oturttuğunda hepsinden ayrı ayrı çocukları olduğunda bunlarda nasıl mide var demiyorsun da buna mı diyorsun hayret bir şey

yanıt9
yanıt1
......................:

iskembe

yanıt1
yanıt0
ConiMobil-IOS:

Sahte erkek tavırları.

3
4
yanıtYanıtla
AY YILDIZ - TÜRKİYEMMobil-IOS:

Sinemin elmisesinin yarıSından çalmışlar kumaş yetmemiş,

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title