Haberler

Kemalpaşa'ya Yeni Stad

Kemalpaşa Belediyesi ile İl Gençlik Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Kemalpaşa mahallelerinde bulunan futbol sahalarının ortak kullanım haklarını alan Kemalpaşa Belediyesi, ilk sahanın yapımına Armutlu mahallesinden başladı.

Kemalpaşa Belediyesi ile İl Gençlik Spor Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Kemalpaşa mahallelerinde bulunan futbol sahalarının ortak kullanım haklarını alan Kemalpaşa Belediyesi, ilk sahanın yapımına Armutlu mahallesinden başladı.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın uzun süren çabaları sonucunda, Armutlu, Bağyurdu ve Ören'de bulunan ve Gençlik Spor Müdürlüğüne ait olan toprak sahaların ortak kullanım haklarının alınmasının ardından, sahaları FIFA normlarına uygun suni çim haline getirmek için çalışmalar başladı. Başkan Karakayalı, mahallelerde bulunan sahalarının bakımlarının uzun süredir Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapıldığını, ve imzalanan protokol ile artık Belediye ve Gençlik Spor Müdürlüğünün ortak kullanımında olacağını belirtti. Armutlu mahallesinde yapımına başlanan suni çim sahadaki çalışmaları inceleyen Karakayalı, sahanın Mart aynına kadar tamamlanacağını ifade etti. Karakayalı, "Biz uzun süredir Gençlik Spor Müdürlüğü ile temas halindeydik. Bu sahaların ortak kullanım haklarını bize verin, bizde bu sahaları FIFA normlarında uygun hale getirelim diyerek bir teklifte bulunduk. Neticede uzun uğraşlarımız sonunda imzalar atıldı ve ilk olarak Armutlu mahallemizdeki stadımızda çalışmalara başladık. Burası yaklaşık 8 dönümlük bir alan. FIFA standartlarına uygun, resmi müsabakaların oynanacağı tarzda bir suni çim zemini olacak. Yapacağımız stadımızın gece aydınlatmasında mevcut olacak. Böylece gece maçları, antrenmanlar rahatlıkla yapılabilecek. Soyunma odaları, masaj odası, hakem odaları da FIFA normlarına uygun halde yapılacak. Proje yaklaşık 600 bin TL.'ye mal olacak ve Mart ayının ilk haftasında bir aksilik olmaz ise açılışı yapılacak" dedi.

ÇEVRE YOLUNA ENGELLİ PARKI

Çevre yolu, polis merkezi karşısında bulunan alana engelli parkı yapım çalışmalarına da başladıklarını ifade eden Başkan Karakayalı, "Buraya daha çok engelli vatandaşlarımız yararlanabileceği bir park yapıyoruz. İçinde, daha çok engelli çocuklarımızın yararlanabileceği oyun parkı, su havuzu, yeşil alan ve oturma grupları yapacağız. Ayrıca buraya bir kafeterya da yapmayı düşünüyoruz. Amacımız engelli vatandaşlarımızın da dinlenebileceği, sohbet edebileceği bir yer sağlamak. Parkın mart ayı içerisinde tamamlanacağını düşünüyoruz." dedi.

CAMİ İHALESİ TAMAM

Merkeze yapılacak olan Cami projesi ile ilgilide bilgi veren Başkan Karakayalı, "Cami projesinin ihalesini tamamladık. Şu anda bu inşaatın yapılacağı yerde bulunan itfaiyenin kendi yerine taşınmasını bekliyoruz. Onlarda çalışmalarına başladı. İtfaiyenin yerine gitmesinin ardından cami inşaatına start vereceğiz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Karakayalı Kemalpaşa Bağyurdu Armutlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title