Haberler

Altın Kelebek'te En İyi Erkek Oyuncu ile En İyi Kadın Oyuncu ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme:

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ünlü isimler evlerinde ve ofislerinde 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni aldı. Birçok başarılı ismin onurlandırıldığı geceyi Cem Davran ve Çağla Şıkel sunarken En İyi Kadın Oyuncu ödülüne Ebru Şahin, En İyi Erkek Oyuncu ödülüne ise Taner Ölmez sahip oldu.

Sanat camiasından birçok yıldız ismin onurlandırıldığı ödül gecesinde, koronavirüs salgını nedeniyle "Kelebekler" bu yıl sahiplerine uzaktan verildi. Birbirinden ünlü isimler ödüllerine evlerinde, ofislerinde kavuşurken En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin'e gitti. En İyi Erkek Oyuncu ödülünü ise Mucize Doktor filminde başarılı bir şekilde canlandırdığı "Ali" karakteriyle Taner Ölmez aldı.

YOUTUBERLAR DA UNUTULMADI

Gecede, En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü Ebrar Demirbilek alırken En İyi Dizi Çifti ödülünü kapan Aybüke Pusat, Furkan Andıç ikilisi oldu. En iyi yönetmenden en iyi senarist ödülüne kadar birçok başarının onurlandırıldığı gecede, Youtuberlar da unutulmadı. En İyi Influencer ödülü ise Kafalar ekibine gitti.

Altın Kelebek'te En İyi Erkek oyuncu ile En İyi Kadın oyuncu ödülleri sahiplerini buldu

MABEL MATİZ ÖDÜLE DOYMADI

En İyi Kadın Şarkıcı ödülüne Hadise layık görülürken En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü ise son günlerdeki "sınav sorusu" tartışmalarının odağındaki Mabel Matiz aldı.

Altın Kelebek'te En İyi Erkek oyuncu ile En İyi Kadın oyuncu ödülleri sahiplerini buldu

REYNMEN'İN YÜKSELİŞİ DEVAM EDİYOR

Mabel Matiz'in ödüle doymadığı gecede "Mendilimde Kırmızım Var" En İyi Klip seçildi. Yılın şarkısı ise son döneme damga vuran isim Reynmen'in Ela şarkısı oldu.

Altın Kelebek'te En İyi Erkek oyuncu ile En İyi Kadın oyuncu ödülleri sahiplerini buldu

EN İYİ DİZİLER DE SEÇİLDİ

En İyi İnternet Dizisi Şahsiyet olurken En İyi Dizi ödülü Mucize Doktor'a gitti.

Altın Kelebek'te En İyi Erkek oyuncu ile En İyi Kadın oyuncu ödülleri sahiplerini buldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Taner Ölmez Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

PAŞALI:

Kuranı Kerim okuma yarışmasında en sonuncu gelen bile, ödül alan ünlü oyuncuların hepsinden Allah katından en güzel hediyeyi almıştır.

27
14
yanıtYanıtla
Ciddi İş:

Ülkemiz için çok daha ciddi işlerle uğraşmak lazım!

26
7
yanıtYanıtla
E.K.:

Ne kadar gereksiz boş bir ödül programı

27
4
yanıtYanıtla
Altın Kelebek:

Mabel Matiz hariç diğer tüm ödüller boşa gitmiş.

21
9
yanıtYanıtla
DIYANET:

Dua ve yönelme zamanı. Gunler geciyor heves ve zevk

18
10
yanıtYanıtla
BAHTSIZ BEDEVİ:

YAZIK TÜRKİYEDE ERKEK SANATÇI KALMAMIŞ BAKIN KİMLERE ÖDÜL VERİLMİŞ

18
6
yanıtYanıtla
123:

bunlar oyuncu mu, vah türkiyem vah

14
5
yanıtYanıtla
kim bunlar tanıyan varmı.:

kim bunlar tanıyan varmı

16
2
yanıtYanıtla
çağlacı:

abi şu çağlaya bakarmısınız içim gidiyor içim

2
9
yanıtYanıtla
Mabel:

Mabel matiz''in arkasında gizli güçler var bu aralar bayağı popüler gündemde oldu. Fındık kıran ve kırdırtan Mabel vay mabel vay . . .

1
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title